ISPOVEST OVE ŽENE O SVEKRVI JE NAJGORA: Nije htela da ima decu sa mužem, a onda je zatekla njegovu majku u spavaćoj sobi! Svojoj snaji napravila je GNUSNU STVAR

snajka

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Šokirana snaja neverovatnu je priču podelila na na jednom sajtu. Objasnila je da su ona i muž u kasnim dvadesetim i da su zajednički odlučili da nemaju decu. Kaže kako su ih neki ljudi iz okoline proglasili sebičnim, ali najgore je reagovala njena svekrva, koja je navodno počela da histeriše i kuka kako će izumreti njihova loza i prezime.

Mladi par je usprkos svemu, ostao pri svojoj odluci nadajući se da će i ona to s vremenom prihvatiti. Ali nije i sada je učinila nešto ludo i nedopustivo. Nakon što je ponudila sinu i snaji da će im skuvati večeru, žena je poslala sina da kupi neke sastojke. Snaja se u to vreme vratila s posla i shvatila da joj muža nema kod kuće.

Popela se na sprat kako bi se presvukla, a ono što je zatekla okrenulo joj je svet naglavačke. Naime, njena svekrva je u njihovoj spavaćoj sobi bušila kondome koji su stajali u fioci.

“Počela je da mrmlja nešto u smislu da samo pokušava da spasi porodicu, a onda je izjurila iz kuće pre nego što sam uspela bilo šta da kažem”, napisala je zgrožena snaja.

NAUKA JE DALA KONAČNI SUD: Ovo je žena sa idealnom figurom! (FOTO)

Kada se njen suprug vratio kući, sve mu je ispričala, a on je, kako kaže, bio prestravljen potezom svoje majke. Da stvar bude gora, par je shvatio kako je svekrva i pre dolazila u njihovu kuću te su se uplašili da je i tada petljala po njihovoj kontracepciji.

Neki su joj rekli da prekine svaki kontakt sa svekrvom jer je njen čin velika uvreda, a drugi i da pozovu policiju.

ZAVRŠILA MEDICINU SA PROSEKOM 10: Andrea Nikad nije pala, želi da ostane u Srbiji i zaljubljena je u drugog srpskog genija (FOTO)

Predložili su da prekontrolišu sve ostale kondome i naprave test za trudnoću za slučaj da je šteta već učinjena. I naravno, žena je ubrzo saznala da je trudna, o čemu je izvestila korisnike na društvenim mrežama i priznala da nema pojma šta da uradi.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: Net.hr)