ISPOVEST FITNES INSTRUKTORA SA KRUZERA: Ispod palube nema kraja razvratu i bludu!

more

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Amerikanac Pol Hajat (26) koji je bio zaposlen na luksuznom kruzeru kaže da su na luksuznim putovanjima seks s putnicima, uzimanje narkotika na poslu i sklapanje prijateljstava u seks-tamnicama na brodu svakodnevna pojava.

Hajat je dve godine na otvorenom moru, radeći kao instruktor fitnesa na liniji krstarenja Karibima. To je bio njegov prvi posao, ali i vatreno krštenje.

“Spavao sam samo sa pet putnica, ali ostali su spavali sa gomilom njih”, rekao je Pol. Gosti bi mu se, kako kaže, redovno udvarali, ponekad se diveći njegovim tetovažama, ponekad bi ga “špijunirali” na Fejsbuku i često su mu otvoreno predlagali seks.

[adsenseyu5]

“To se dešava sve vreme. Jednog dana bih bio mladi lični trener joge bogatim sredovečnim ženama, a sledećeg bih bio dečko sa tetovažama na palubi. Dobijam mnogo pažnje”, priča Pol.

Nije imao primedbi o odnosima s putnicima, uprkos tome što seks s gostima na kruzeru nije dozvoljen i kažnjiv je.

“Tamo sam bio zbog iskustva, ne da bih napravio karijeru od toga, tako da sam iskoristio svaku priliku da ispitam šta sve mogu da uradim, a da prođem nekažnjeno”, kaže on i dodaje da je ista situacija za sve radnike na kruzeru koji tamo ne žele da rade dugo. Oni koji žele da napreduju, da izgrade karijeru na kruzeru, su oprezniji.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/nedeljni-horoskop-od-20-do-26-novembra-2017-bika-ocekuje-materijalni-dobitak-vaga-srece-novu-ljubav-astro

Hajat ne samo da je imao seksualne odnose s gostima, nego je koristio narkotike, kupovao kanabis i LSD u raznim lukama i unosio ih u brod. Posada bi im uvek proveravala torbe pri ponovnom ulasku na brod, ali Pol kaže da je bio u prilici dobro da ih sakrije.

Narkotike bi koristio u svojoj kabini, na kojoj nema prozora, koja je ispod površine mora, a deleći ih sa strancem, koji je uvek spavao u vrećama u donjem delu (ima više mesta i lakše je za seks) – kako bi skratili sate koje provode na moru, čak i kada bi bili na dužnosti.

“Imao sam običaj da uzimam veće količine droge dok sam radio na brodu”, rekao je i istakao da ne rade svi radnici to.

[adsenseyu1]

Hajat je bio jedan od zaposlenih kojima je bila dužnost i da pomažu u slučaju hitne evakuacije.

Smrt je nešto s čime osoblje broda mora da se suoči, kako kaže, kao što je uobičajeno da ljudi umiru na brodu. Nezgode poput onih da neko padne sa broda su veoma retke, na ovom brodu se to nikad nije dogodilo, niti na nekom drugom na kojem rade Polovi prijatelji.

Svaki brod ima mrtvačnicu, gde se čuvaju tela preminulih dok ne uđemo u odgovarajuću luku. Ali, to nije jedina “posebna soba” ispod palube. Postoji i soba za kazne, ili brodski zatvor, na dnu svakog broda.

NE MOŽE DA SE POKVARI: Recept za kiseljenje kupusa koji uspeva i početnicima

Hajat spominje i orgije ispod palube, ali i napijanje gotovo svake večeri (jedan kolega je čak bio i uhapšen u jednoj luci u Centralnoj Americi jer ga je policija uhvatila dok je pokušavao da kupi kokain).

Kaže da se nije toliko družio sa takvim kolegama i da je više bio u kontaktu sa gostima, bilo da je spavao sa VIP-ovcima, bilo da je konzumirao marihuanu sa nekim ljudima na Jamajci, ili se družio sa sfingerima na žurkama na brodu kada se jedna prostorija na brodu pretvara u seksualnu tamnicu.

MESEC ROĐENJA OTKRIVA KOJE VAM BOLESTI PRETE: Blago onima koji su rođeni u maju!

“Nisam im se pridružio, ali su me svi zvali da se uključim u zabavu. To su zaista zanimljivi ljudi. Sećam se da su u orgijama učestvovali neurohirurg i direktor bolnice”, kaže Hajat za kraj.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Independent)

[adsenseyu2]