IMPRESIVNI NADGLAVNI TUŠEVI: Kupatilo pretvara u pravu oazu mira (VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Nova linija nadglavnih tuševa “Rainmaker Select” kompanije “Hansgrohe” pretvara tuširanje u vrhunsko senzualno iskustvo i transformiše kupatilo u pravu oazu mira i mesto za relaksaciju.

Površina tuševa bez okvira, okružena uskim kućištem od hroma, pruža vrhunski izgled i čini ove tuševe pogodnim za svako kupatilo. Impresivan dizajn krasi i nova bela staklena površina i sjajan metal koji su izrađeni od vrhunskih materijala, što celokupan ambijent kupatila čini izuzetno prijatnim i vizuelno dopunjuje druge elemente kupatila.

[adsenseyu4]

Tuševe Rainmaker Select odlikuje i fantastična pre­ciznost izrade i završne obrade, o čemu najbolje svedoči podatak da je više od 200 otvora na staklenoj ploči koja pokriva tuš izrezano pomoću izuzetno preciznog lasera

Tuševi su dostupni u veličinama od 460 i 580 milimetara i nude potpuni ugođaj sa više različitih vrsta mlaza. Nova površina od kvalitetnog belog stakla dodatno ulepšava njihov izgled, a uprkos njihovim velikim dimenzijama, linija “Rainmaker Select” se savršeno uklapa u plafon i donosi elegantnu notu celom kupatilu.

RAINMAKER SELECT 460 poseduje glavu za tuširanje prečnika 46 centimetara i nudi tri različita moda tuširanja koji omogućavaju prilagođavanje mlaza potrebama i željama svakog korisnika.

Tako prijatna snaga “Rain Spray” moda obgrli celo telo vodom, režim “Rain Stream” okrepljuje masažom pomoću pojedinačnih mlazeva, dok snažan režim “Mono Spray” opušta telo i deluje umirujuće.

RAINMAKER SELECT 580 3jet ugrađuje se na zid i poseduje glavu za tuširanje dugačku 58 centimetara koja verno dočarava iskustvo tuširanja u prirodnom okruženju, a omogućava i tri različite vrste mlaza, kao i prethodni model.

Cela linija proizvoda može se kombinovati sa skrivenim termostatima, a postoji i nova opcija instaliranja za nadglavni tuš koja omogućava nevidljivu konekciju vode jer je cev između upravljača i nadglavnog tuša skrivena iza zida.

[adsenseyu1]

Do­datna pogodnost je činjenica da se tuševi Rainmaker Select veoma lako čiste jer se po prvi put cela glava tuša može skinuti, a ukoliko je potrebno i ploča se može odvojiti od glave radi dodatnog čišćenja.

(Dnevne.rs /Izvor:Kucastil.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]