Imitacija Tošeta Proeskog izazvala JEZIVU TIŠINU u TLZP (VIDEO)

pesma

Foto: Printscreen/youtube/TV Prva

Nastup u novoj epizodi emisije Tvoje lice zvuči koji je u najavi ocenjen kao najemotivniji.

Sve se stišalo kada je Steva Anđelković izašao na scenu kao Toše Proeski, i to samo nekoliko dana nakon što je obeležena 10. godišnjica smrti slavnog makedonskog pevača. I mada je zbog toga njegov zadatak bio posebno težak, ispostavilo se da ga je bio dostojan.

[adsenseyu5]

– Često čujem da ljudi pevaju Tošetove pesme, s obzirom na to da je on bio umetnik kakav je bio, čast mi je da sam znala tu njegovu energiju i da smo se privatno poznavali. Uvek mi je tužno kad čujem nekog pevača kako peva njegove pesme, ali baš dirne kada čujem sjajnog pevača kada ih peva.

-Baš mi je bilo zadovoljstvo da te slušam, bio si divan. Toše je bio poseban i imao je to nešto što retko ko može da skine… Baš sam ponosna što Srbija ima ovako sjajnog pevača kao što si ti – rekla je Stevanu Aleksandra Radović.

ČOVEK SA DVA LICA, ALI BUKVALNO: Drugo mu stoji na POTILJKU i izgovara samo DEMONSKE REČI (VIDEO)

Ana Kokić, koja se večeras našla u žiriju, takođe je emotivno ispratila ovaj nastup.

– Toliko emocija, toliko dobre glume, toliko pevački izvanredno. Ja sam takođe uživala, na momenat sam sklopila oči i zaista me je ponelo sve to. Ti si u svakoj epizodi bio genijalan, pratila sam tvoje nastupe iz emisije u emisiju, i genijalan si, mnogo mi je drago što si ovde – istakla je Ana.

Andrija Milošević konstatovao je da “Toše ima brutalan glas, ali ima ga i Stevan”, a čak i Đura je bio dirnut.

[adsenseyu1]

– Hvala ti Stevane što si nas podsetio na jednog od najvećih vokala sa ovih prostora. Bilo je dirljivo slušati te. Ne može to svako, ti imaš stvarno anđeoski glas i doveo si nas u neke emocije sa tim fenomenalnim visinama. Beskrajno sam uživao u tvom nastupu.

https://youtu.be/0A7mO7dICBs

A čini se da su i Tošetovi fanovi uživali, pa veliki aplauz za ovu izvedbu stiže i s Twittera.

KONAČNO: Izabrana najprivlačnija srpska voditeljka, a nije ni sa Pinka, ni sa RTS-a! (VIDEO) (FOTO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Noizz.rs)

[adsenseyu2]