IMATE FINANSIJSKE PROBLEME? Kada kupujete novčanik pazite na ovo i prizvaćete bogatstvo!

karica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Obično muška populacija ne želi da nosi novčanik i redovno ima financijske probleme. Zato treba razmisliti o korišćenju novčanika.

Ne morate ga nositi uvek sa sobom, ali ga koristite kod kuće. U njemu čuvajte deo novca. Redovno dopunjavajte i uzimajte iz njega.

Novčanik može stajati u spavaćoj sobi, ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vaš, i da ga često otvarate.

Koje je boje?

Za žene: zlatni, ali i crveno zlatni (crveno – vatra, zlatno – metal, vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato)

MESEC ROĐENJA OTKRIVA KOJE VAM BOLESTI PRETE: Blago onima koji su rođeni u maju!

Za muškarce: smeđi sa zlatnim detaljem (smeđe – zemlja, stabilnost, zlatno – metal; zemlja stvara metal = stalni prihodi)

Jeste li ga sami kupili?

Pravilo je da ga uvek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu, karmu i energiju po pitanju finansija ima osoba koja vam je kupila novčanik, i drugo – je li vam ga je dotična osoba poklonila praznog?

Jeste li ponosni na svoj novčanik?

Jesu li novčanice lepo složene?

Ako novčanice nisu lepo složene, onda je nered i blokiranost u novčaniku i u energiji vaših financija, kao i u domu. Nered u novčaniku prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu.

Je li novčanik pun papira i vizit karti?

U novčaniku nikako ne smete nositi neplaćene, ili čak i plaćene račune, jer će uvek privlačiti energiju plaćanja. Poželjno je nositi odvojenu torbicu za papiriće i vizit karte.

NOSTRADAMUS POGODIO POŽAR NOTR DAMA: Predvideo katastrofu TAČNO U DAN! Evo koje jezive stvari slede odmah posle ove nesreće!

Koliku svotu novca nosite u njemu?

Metafizička tajna kaže da trebate imati malo više u novčaniku od uobičajenog, jer to priziva još veći priliv novca.

Treba da budete ponosni na svoj novčanik, jer ako ga ne volite, nećete moći ni da ga “punite”. Kada kupujete novčanik, izaberite onaj koji baš želite.

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/izvor:Atma.hr)