HOROSKOPSKI PAROVI: Ovo su 3 fatalne astro ljubavne kombinacije koje najčešće tragično završavaju

noc
Postoje ljudi koji se sretnu, zavole, zamišljaju da svoj život provedu zajedno ali kao da neka viša sila ne dopušta da njihova veza opstane

Nekim ljubavnim pričama kao da je suđeno da imaju tužan kraj. Koliko god emocije bile jake, planovi veliki i koliko god njihova priča vremenski dugo trajala, konačna računica je da ili sreću ipak pronalaze s trećim osobama ili ostaju potpuno sami, jer je njihova veza nešto što ih obeleži za čitav život.

Otkrijte o kojim je to astro parovima reč.

BIK -VAGA

Bik je taj koji voli biti glavni lik u vezi, osoba od akcije sa hiljadu interesa, izuzetno ambiciozan i naoko toliko jak da može sasvim lepo funkcionisati sam. Međutim, njemu je ipak potreban oslonac pa ga traži u emotivnom partneru.

Vaga je, s druge strane, statična, više je misaoni tip koji će o svemu smislim barem triput pre nego što preduzme nešto konkretno. Sudar njihovih oprečnih energija umije izroditi nešto potpuno neuobičajeno i krajnje uzbudljivo. Vaga će se diviti Biku zbog njegove neustrašivosti, izdržljivosti i spremnosti da proba nove, često prilično uvrnute stvari.

[adsenseyu1]

Njega Vaga uči strpljenju i pokušava uticati na njega da uživa u svakom momentu koji mu je dat, a ne da kroz život juri ko muva bez glave. Ipak, u ovoj kombinaciji Bik je taj koji je glavni učitelj i duže vreme ga Vaga pomno sluša i radoznalo prati.

Međutim, u jednom momentu Bikovi koraci postaju suviše brzi za ovaj vazdušni znak pa vremenom počinje da se (metaforično) bori za dah. S druge strane, Bik je nezadovoljan što se Vaga ne ponaša onako kako je zacrtala i kritikuje ga zbog njene tromosti.

Obe strane se manje-više istim intenzitetom bore da opstanu kad shvate da ih deli samo malo do ponora. Međutim, ne uspeva im pa oboje iz veze izlaze poraženi. Iako više nisu u ljubavnom odnosu, često i dalje ostaju u kontaktu i prijateljskim relacijama jer su potrebni jedno drugom.

Možda će nekog začuditi, ali stameni Bik je taj kome će Vaga više nedostajati pa će upravo on biti taj koji insistira da njihov odnos ipak ne ode potpuno u zaborav.

LAV – VODOLIJA

Borbeni Lav, egoistični ljubitelj svih ovozemaljskih blagodati čista je suprotnost nesebičnom Vodenjaku koji nerijetko zna odlutati u neke više sfere koje ne pripadaju svijetu u kome živi. Distanca koju on drži u odnosu na Lava još više učvršćuje njegovu namjeru da ga osvoji. Kada se to dogodi, Lav je taj koji je u stanju satima pričati dok Vodenjak sluša, jer pokušava shvatiti kako je njegovo srce moglo pripasti nekom tko je dijametralno suprotan od njega, Vodenjaka.

Lavu Vodenjakova pažnja izuzetno godi i vremenom oni, ma koliko različiti, izgrađuju vrlo jak timski odnos. Lav je uvjeren da je njihova ljubav sudbinska i da su zajedno jači od cijelog svijeta. Međutim, čak i onda kad mu se učini da nema mjesta za strepnju i kada je potpuno siguran u Vodenjakove osjećaje, Vodenjak ga naprečac ostavlja jer se plaši siline svojih emocija i ne želi da ga Lav zarobi. I ovaj scenarij se ponavlja u više navrata, a svaki put im se čini da je to posljednji i da su ipak jedno u drugom našli ono što su željeli.

Ipak, Lav pokušava dominirati nad Vodenjakom, postaje prilično opsesivan i ne dozvoljava mu da diše a što je jednom Vodenjaku bitnije od osobne slobode? Svaki put je Vodenjak taj koji odlazi i ma koliko puta mu se vrati, Vodenjak konačno rješava da ipak želi život bez Lava. Lav, potpuno skrhan, ne može se pomiriti s tom idejom i periodično pokušava Vodenjaku dokazati da je donio pogrešnu odluku. Time samo čini štetu samom sebi, jer što je uporniji, to je Vodenjaku napornije da ga sluša i često pokušava prekinuti svaki kontakt s Lavom.

Iako je od starta Vodenjak svjestan da su 2 različita svijeta, on na njega dugo gleda ne samo kao na ljubavnika već i najbližeg prijatelja. Međutim, kako vrijeme curi, tako se u Vodenjaku sve lijepe i nekada vrlo jake emocije gase te prema Lavu ne osjeća ništa više osim prezira, a Lav to nikako ne može shvatiti.

DEVICA – RIBE

Pragmatična Devica, kao svaki zemljani znak, čvrsto stoji sa obe noge na tlu po kojem hoda hipersenzibilna Riba. Riba u Devici vidi zaštitinika koji će joj pružiti utočište od svih loših stvari i problema u njenom životu, a Devica u njoj vidi priliku da iskleše idealnu osobu iz svoje vizije. Ona ga svojom ranjivošću dodatno stimuliše da se oseti izuzetno bitnim, što neverovatno hrani djevičinim ego. Devici se čini da nema jače osobe od nje same kada mu Riba u punom sjaju pokaže svoju nežnu prirodu.

Vremenom kao da se uloge menjaju, naoko preplašena i zbunjena Riba postaje pravi igrač koji diktira uslove Devici. Pošto se Devica ne snalazi kada nije u paru, čini sve što je u njenoj moći da zadrži Ribu kraj sebe iako se često pita čemu sve to kad se iz aviona vidi da taj odnos ne funkcioniše. U toj disfunkcionalnoj koegzistenciji oni mogu izdržati dosta dugo, ali samo zato što se u njihovim životima pojavljuju treće osobe koje im pružaju ono što im nedostaje u bazičnoj vezi.

Ponekad baš taj “spoljni faktor” čini da oboje misle da su krizu prevazišli i da će pored svih nesuglasica i različitosti ostati zajedno. Devica smatra da je dovoljno mudra da može prozrijeti svaki korak i plan Ribe, međutim … Ona ostaje zapanjena potpunim preokretom kada Riba odluči izaći iz tog odnosa doslovno bez pozdrava. Devici nije srce slomljeno zbog toga što je Riba odlučila da pljune na sve što su zajedno stvarali i imali već je ubija u pojam kako je mogla tako hladno okrenuti joj leđa, zabivši mu nož u ono što je njoj najdragocjenije- djevičinim ego.

Nakon ovakvog razvoja situacije njihov odnos ne može biti čak ni prividno u redu, jer je Devica ispunjena gorčinom i besom dok Riba uživa u potpuno novoj fazi svog života i prilično je ne zanima kako se druga strana oseća.

[adsenseyu1]

(Maja Čanović / besnopile.rs)