HOROSKOP ZA VIKEND: Zvezde nam donose ljuba i zabavu, pripadnike jednog znaka OČEKUJE NEMIR I SVAĐA

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Zvezde otkrivaju kome se će ovog vikenda sreća osmehnuti, a kome je bolje da ga prespava.

OVAN

Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred prijateljima koji imaju različito mišljenje od vas. Dakle, “supstite” loptu i izbegnite svađu.

[adsenseyu4]

BIK

Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti “čari” i uživati u “malim stvarima”. Sačuvajte pravu meru vrednosti i ovaj vikend će biti vaša sezona ljubavi.

 

BLIZANCI

Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. Akrivirajte se i samo napred!

 

RAK

Delujete pomalo nostalgično i suviše razmisljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama, a život prolazi pored vas! Pokrenite se i ovog vikenda pravac u provod!

 

LAV

Ovaj vikend za vas će biti vreme velikih nemira. Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu. Zato su moguće svađe, a kako ćete ih rešiti zavisi samo od vas i vašeg partnera.

 

DEVICA

Morate unapred poznavati osnovna “ljubavna pravila”, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. Zato, ako večeras izađete i neko vam se dopadne, pokušajte da se bolje upoznate pre nego što napravite naredni korak.

[adsenseyu1]

VAGA

Budite umereniji u hrani i piću. Možda ne bi bilo loše da razmislite o dijeti… bar do ponedeljka 😉

 

ŠKORPIJA

Ono čime se ne možete pohvaliti jeste zdravlje – moguća je nesanica praćena nedostatkom snage. Mnogo ste radili i zato je vreme da se opustite i napunite baterije do ponedeljka. I sledeća nedelja će vam biti naporna zato je potrebno da usporite životni ritam.

 

STRELAC

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim finansijama. Već sledeće nedelje vas čeka novčani dobitak, pa nema razloga da se ovog vikenda malo ne opustite i potrošite koju paru na stvari u kojima uživate.

 

JARAC

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. Možda prijateljima, možda nekom drugom?!

 

RIBE

Ljubav: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom “dobrom idejom”, a vikend je idealan za ovakve eksperimente!

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Dnevno.rs/Izvor:Astro)

[adsenseyu2]