HOROSKOP ZA VIKEND: Sudbinske poruke prvog vikenda u godini

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Božić je pred vratima, a evo šta zvezde kažu šta vam to donosi.

OVAN 
Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku “razumnu meru”. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahteve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i uživaćete u božičnom vikendu.

BIK
“Ljubavni rebus” je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće negativno raspoloženje.

BLIZANCI 
Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

RAK 
U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako, kao što vam se čini.

LAV
U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti vaša očekivanja. Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.

ZNAČENJE NAJLEPŠIH OBIČAJA ZA BOŽIĆ: Evo simbolizuju badnjak, česnica, novčić i pečenica

DEVICA
Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Već za Badnji dan možete očekivati kucanje sudbinske ljubavi. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se i ovog vikenda uživajte!

VAGA
Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Praznici su, nema boljeg vremena za tako nešto!

ŠKORPIJA 
Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

STRELAC 
Neko će vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom za Božić. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama.

JARAC 
Dok vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

PRAVOJ DAMI OVO JE ISPOD ČASTI: 10 stvari koje rade samo ZAVIDNE i NEKULTURNE žene!

VODOLIJA
Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.

LEA KIŠ JE JEDNA OD NAJPOZNATIJIH VODITELJKI U SRBIJI: Pogledajte kako je izgledala početkom DEVEDESETIH i čime se bavila (FOTO)

RIBE 
Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka. Previše obaveza može loše da utiče na vašu psihičku ravnotežu. Opustite se, praznici su!

(Dnevne.rs/izvor: Dnevno.rs)