HOROSKOP ZA VIKEND: Stižu dani VELIKIH TURBULENCIJA i promena (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Vikend nam donosi i sunce i kišu, a evo šta kažu zvezde – kako će se to odraziti na vas i vaše slobodno vreme.

OVAN (21.03.-20.04.)

U susretu sa voljenom osobom, slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate.

BIK (21.04.-20.05.)
Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako. Opustite se malo.

BLIZANCI (21.05.-20.06)
U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito, a ovog vikenda će vam potpuno napuniti baterije. Prijaće vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

IZ RIJALITIJA NA GROBLJE: U ovome će ga ispratiti, Kija dobila haljinu koju će obući na tatinoj sahrani (FOTO)

RAK (21.06.-20.07.)
Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereniji u svojim očekivanjima inače ćete zvršiti vikend slomljenog srca.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV (21.07.-21.08.)
Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke tajne planove. Možda sve samo umišljate.

DEVICA (22.08.-22.09.)
Osećate pojačanu emotivnu uznemirenost ili ličnu nesigurnost. Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija koje imate. Ovaj vikend je vreme da se opustite i probleme ostavite za ponedeljak.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja zarad sebe, ali i okoline.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Postoji osoba koja u vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo.

IZ RIJALITIJA NA GROBLJE: U ovome će ga ispratiti, Kija dobila haljinu koju će obući na tatinoj sahrani (FOTO)

STRELAC (23.11.-21.12.)
Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih kočnica koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema i biće ovo vikend kada ćete doneti neke sudbonosne odluke.

JARAC (22.12.-20.01.)
Neko vam daje do znanja da očekuje vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno vam je da ne možete svima da udovoljite, ali pažljivo birajte.

astro

Foto: Z.Stanić

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Partner pokušava da vas oraspoloži svojim idejama, ali vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumevanje uzrokuje dodatne probleme, ali uzdržite se od svađa.

RIBE (20.02.-20.03.)
Stvari koje okupiraju vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje što i nije loše. Budite istrajni, pa čak ako to znači i svađu.

(Dnevno.rs)