HOROSKOP ZA VIKEND: Škorpije će biti na velikim iskušenjima, jedan znak očekuju tenzije u ljubavnom odnosu (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Slobodne Škorpije će biti na velikim iskušenjima, Device će se osećati kao na sedmom nebu, dok zauzete Lavove očekuju rasprave i tenzije u ljubavnom odnosu. Saznajte šta su vam zvezde spremile za predstojeći vikend…

OVAN

Otvara se mogućnost za nova poznanstva, ali teško da će otići put nečeg ozbiljnijeg. Uglavnom prolazne avanture i kontakti. U emotivnim vezama i brakovima konačno situacija kreće put nekih mirnijih i stabilnijih voda.

BIK

Ako je u vašim emotivnim relacijama u prethodnom periodu bilo ljubomore, ona će sada postati još naglašenija, tako da može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava. Ukoliko, pak, nemate problem sa ljubomorom, očekuje vas miran vikend sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Slobodni Blizanci će imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Ali, ne znači da će se iz svega ovoga izroditi prava ljubavna priča. Naprotiv – vi ste i te kako svesni da je sve ono što se sada dešava više nego površno i kratkotrajno.

RAK

Imate izvrsne mogućnosti za nove početke. Ono što za vikend budete pokrenuli ima šanse za trajnost, i jedino što je potrebno jeste da u to što ulazite, uđete neopterećeni prošlošću i nekim lošijim iskustvima od ranije.

VODITELJ RUČAO SA BIVŠOM U RESTORANU: Gladna žena je prišla Žiki – uradio je nešto zbog čega su se svi POSTIDELI!

LAV

U emotivnim vezama i brakovima Lavovi će uglavnom pustiti da sve ide kao i do sada – što znači da se nećete nešto naročito potruditi da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Zato ne čudi što ovog vikenda može doći do problema, tenzije i rasprava.

DEVICA

Slobodne Device mogu pokrenuti jednu emotivnu priču koja će krenuti bajkovito, divno i nestvarno. Velike strasti i emocije se mogu probuditi za vrlo kratko vreme i verovatno je da ćete se osećati kao na sedmom nebu.

VAGA

Neka dešavanja u poslovnom segmentu daće vam veliki podsticaj i snagu. Dobićete potvrdu svog rada, a neki od vas sada mogu i napredovati ili ostvariti zaista značajne poslovne saradnje. Pojedini za vikend mogu dobiti i “poziv koji se ne odbija”.

ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije će biti na velikim iskušenjima! Otvara vam se prilika da uđete u jedan tajni odnos, i koliko god da vas to neodoljivo privlači, i dalje pokušavate da održite samokontrolu i da ne dozvolite da vas ove situacije “povuku”. Budite oprezni…

STRELAC

Bura, strast, fatalni novi počeci – vikend slobodnim Strelčevima obećava gomilu dešavanja koja će biti više nego podsticajna po vas! Neka privlačnost se može jako brzo aktivirati i vi ćete (bukvalno!) naglavačke uleteti u jedan odnos koji mnogo obećava.

JARAC

Malo je reći da imate volju, upornost, angažovanost. Pretvorili ste se u pravu mašinu kada je poslovni segment u pitanju. Krenuli ste i nemate nameru da stanete. Ipak, evidentno je da pomaci na bolje idu sporo, ali ne odustajte!

PAKLENI PLAN ANE SEVIĆ: Pevačica angažovala advokata i sve ovo traži od Lazića!

VODOLIJA

Ako ste spremni za uživanje, za avanturu ili za dobar provod sa nekim, onda nemate nikakvog razloga da se kočite – prepustite se, jer za vikend možete doživeti izuzetne momente. Onu pravu ljubav, stabilnost i trajnost – ostavite za neki drugi put.

RIBE

U finansijskom segmentu ste uspeli da se stabilizujete. Ipak, nemojte se opuštati – neke obaveze koje ste “zaboravili” doći će na naplatu, i to verovatno već za vikend!

(Dnevne.rs/Dnevno.rs/Izvor: Astro)