HOROSKOP ZA VIKEND: Praznična atmosfera popravlja raspoloženje, ali jedan znak MORA DA SE PAZI VELIKE SVAĐE (ASTRO)

horoskop

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Stigao je i praznični vikend. Zvezde predviđaju da će većina uživati, ali ima i onih koji treba da povedu računa o svom ponašanju!

Praznici su vreme za odmor i opuštanje, a evo šta zvezde kažu – kako ćete vi provesti ovaj vikend.

OVAN

Brinete se kad je partner u pitanju. Javlja se želja da se osamite i na miru pretresete probleme koje imate u komunikaciji sa okolinom.

BIK 

Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja čuda čini. Pratite svoju ideju vodilju koja donosi zajedničku radost i praznični vikend ćete provesti kao u bajci.

NATAŠA BEKVALAC RASPAMETILA FOTOGRAFIJOM IZ NOVOG DOMA: Pevačica pokazala skupocenu kuću i bazen! (FOTO)

BLIZANCI 

Partner pokušava da vam ukaže na greške, ali vi ga čujete samo na jedno uho. Kao po običaju, terate po svome, a vreme će pokazati ko je zapravo bio u pravu. Novi događaji privlače vam pažnju.

RAK 

Emotivna situacija zaista je sjajna, a biće još bolja. I zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu. Prepustite se uživanjima.

Komšije glumačkog para OTKRILE NEPOZNATE detalje o njima

LAV 

U ovom periodu nedostaje vam pre svega vitalnost. Osetljiva konstitucija sprečava vas da krenete u konkretnu akciju, a svesni ste da je ona neminovna. Ukoliko je budete odlagali, situacija može postati teža nego što trenutno jeste. Poraz teško podnose svi, Lavovi najteže. Ko vam je kriv kad ste sujetni preko svake mere.

DEVICA 

Partner vas ceni i voli, samo što joj ponekad smeta vaša sebičnost. Zato budite za nijansu više širokogrudi, pa će sve biti u redu.

VAGA

Imate utisak da u ljubavi zaslužili daleko više nego što dobijate. Problem je u tome što vam nedostaje objektivnost da biste uvideli sopstveni doprinos.

ŠKORPIJA 

Ponovo na scenu stupa ljubavni problem. Pošto niste baš načisto kad su emocije u pitanju, bez razloga se uzbuđujete i pravite ispade. Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom, ali, s druge strane, prikrivate nesigurnost i ljubomoru. I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego što pretpostavljate. Praznici su pravo vreme za ponovno zbližavanje.

STRELAC 

Lako se nervirate i u stanju ste da planete zbog sitnice. Šta ćete kad vam je takva priroda. Partneru neprestano nalazite mane, iako bez njega ne možete. Sreća je u tome što je i on svestan toga, pa vam žučne ispade ne uzima za zlo.

FATALNA ZAVODNICA: Ženi u ovom horoskopskom znaku nijedan muškarac ne može da odoli!

JARAC

Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju. On je spreman da vam štošta oprosti i da vas razume, pa morate poštovati i vi njega. Izbegnite svađe. Nikada nisu prijatne, ponajmanje tokom praznika.

VODOLIJA

Međuljudski odnosi, koji već duže vreme nisu idealni, tokom ovog vikenda mogu biti dovedeni do usijanja.Normalno je da ne možete biti ravnodušni, ali bi trebalo da trezveno razmislite o svemu i pronađete kompromisno rešenje. Savetuje se smirenost, realno sagledavanje problema i savetovanje sa bližnjima oko njegovog rešenja.

DREVNA NARODNA VEROVANJA U SRBA: Ovu jednu stvar NIKAKO ne smete da uradite sa čuvarkućom od prošle godine!

RIBE 

Imate osećaj da neko stalno rovari i podmeće vam zamke. Nikako da vas ostavi na miru. Morate shvatiti da su ljudi sujetni i ne dozvoliti da provokacije sa strane utiču na vaše raspoloženje.

(Dnevno.rs)