HOROSKOP ZA VIKEND: Neko će se odmoriti, a neko mora da se preispita (ASTRO)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

 Čeka nas jedan ne tako težak vikend…

Ovan

Nemojte preduzimati rizike, jer su u ovom trenutku pogrešan izbor i doneće samo prividno olakšanje. Ne očekujte previše od partnera. Voljena osoba nije dužna da vam “polaže račune”. Pritajite se za vikend i dobro se odmorite.

Bik

Sve što osmislite ostvariće se relativno lako, jer u ovom periodu ostavljate dobar utisak. Ne možete, međutim, dobiti i sve što želite u emotivnom smislu, ali to vam samo ostavlja malo više vremena da shvatite šta zapravo želite…

Blizanci

Ne sumnjajte u sebe. Ako imate neke dileme, posebno što se tiče partnera, preispitajte šta bi mogao da bude povod za vašu nesigurnost. Ne optužujte partnera unapred, time nećete zaštititi sebe već ćete samo ugroziti vezu.

konj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

 

Rak

Bila je ovo teška radna nedelja, pa vam zato sledi vikend period za opuštanje. Prijaće vam romantičan susret sa bliskom osobom ili ćete dobiti poziv na zabavu u poznatom društvu. Dobro se osećate i to samo još jedan razlog za odličan provod!

Lav

Previše razmišljate o poslovnim i društvenim obavezama. Potreban vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da vas razume. Napeti ste, razmislite o masaži ili o šetnji u prirodi.

Devica

Imajte malo više hrabrosti i samopouzdanja tokom vikenda. Usmerite misli ka partneru, ne zanosite se posmatranjem drugih osoba sa strane, jer voljena osoba priprema neko iznenađenje. Dišite punim plućima!

Vaga

Neko će pokušati da vas izmesti podsećajući vas na događaje koje biste najradije želeli da zaboravite. Opustite se i pratite svoj unutrašnji ritam. Postupite kako smatrate da je najbolje i prepustite se osećanjima. Partner ili neka druga bliska osoba će vas podržati.

Škorpija

Ako nešto što želite da izgovorite može da se protumači na pogrešan način, prećutite to – ovaj vikend je period za pogrešna shvatanja. Neko će vas kritikovati, ali ne dozvolite da to bude povod za raspravu, već se preispitajte.

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Strelac

 

Previše želite da sve izgleda savršeno i da su svi oko vas zadovoljni. Okrenite se sebi i posvetite se svom unutrašnjem miru. Susret sa jednom osobom uvlači vas u svet romantike i nežnosti. Prepustite se.

Jarac

Izbegavajte nepoznate situacije i sve što možete završavajte na rutinski način. Nije period za pronalaženje drugačijih rešenja. Partneru će biti potrebna vaša podrška i razumevanje, a slobodni bi mogli da dožive susret sa bivšom voljenom osobom.

Vodolija

Nerviraju vas sitni propusti ljudi u vašoj okolini, ali morate da shvatite da ne možete baš sve držati pod kontrolom. Neki vodeni znak pokušaće na sve načine da vam se približi, dozvolite mu to.

Ribe

Previše se oslanjate na jednu osobu koja nije u stanju da vas isprati. Zato ste preosetljivi i nikome ne dozvoljavate da vam se približi. Ukoliko budete iskreniji prema sebi i prema toj osobi, nećete pogrešiti i olakšaćete sebi život

(Dnevno.rs)