HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan znak očekuju VELIKE PROMENE (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Iza vas je još jedna okončana radna nedelja – za jedne uspešna, dok za druge ne. Ipak, to ne znači da će vikend proteći u istom ritmu.

Saznajte šta kažu zvezde. Nama su “šapnule” da će se jedan znak zaljubiti…

OVAN

Iako je vreme za mali predah od posla, za vikend ćete dobiti važnu vest od bliskog saradnika. Generalno, delujete odsutno i nezainteresovano, a voljena osoba vam posebno zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, ne dozvolite da partneru bude dosadno sa vama. Iskoristite slobodne dane i opustite se.

BIK

Poslovna nedelja se dobro završila, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate. Možda vam baš večernji izlazak u tome pomogne. Vikend provodite sa prijateljima.

BLIZANCI

Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće Vam. Ionako vam je potrebno više fizičke aktivnosti. Mnogo ste se posvetili poslu i zbog toga ste zaboravili na bliske osobe. Nemojte da dozvolite da drugi trpe. Vikend je idealan za druženje.

ŽIVOTNA PRIČA: Kako me majčina smrt naterala da živim punim plućima – ne osuđujte me što se smejem, plešem, pevam!

RAK

Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima biće uspešno rešeni na početku nove radne nedelje. Zbog toga se opustite i ne razmišljajte o poslu. Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divan vikend. Bićete ispunjeni prelepim osećanjima.

LAV 

Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja vas ograničavaju. Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost, već je podelite.

DEVICA

Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira. Ako ste slobodni, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti. Vikend je idealan za ljubav.

VAGA

Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod, osedećete čekajući je. Dakle, vreme je za napad! Subota je savršen izbor za romantičnu večeru. Inače, poslednjih dana ste naročito nervozni, potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA 

Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve. Pravi je trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti, ovih dana ćete zračiti više nego ikada.

STRELAC

Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni. Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite. Iskoristite slobodne dane da malo iznenadite partnera.

“PARE SU TU DA SE BROJE”: Pauk mu je odneo auto, a kada je došao da plati kaznu, radnici Parking servisa ostali su U NEVERICI (VIDEO)

JARAC

Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati već sada dajte sve od sebe i pokažite se u pravom svetlu. Ako ste u prošlosti doneli neku pogrešnu odluku moguće je da se sutra pokajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku.

VODOLIJA

Osoba u znaku Raka će Vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate. Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep vikend.

RIBE 

Niste u najboljem raspoloženju i sve obaveze ćete odložiti. Ako ste slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokažite joj konačno sta osećate. Nemate šta da čekate, samo gubite vreme. Pripazite na ishranu.

(Dnevno.rs)