HOROSKOP ZA SUTRA (9. OKTOBAR): Bikovi, nije za vas ljubav na daljinu! Strelčevi, prijala bi vam dijeta! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Dolazi do prekida nekih poslovnih odnosa. Moguće je da ćete izgubiti podršku koju ste imali od Jarca. Svoju nervozzu veoma lako prenosite na partnera koji vam ne prašta takvo ponašanje. Moguće je udaljavanje. Problemi sa kičmom su naglašeni.

[adsenseyu4]

BIK

Ukoliko čekate neka formalna rešenja, imate osećaj da se sve odugovlači i traje duže nego što bi trebalo. Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi, što predstavlja određenu prepreku. Preporuka je da se više bavite sportom.

Foto-ilustracija: Pixabay

BLIZANCI

Nije vreme za prevelike troškove jer biste kasnije mogli ozbiljno da se pokajete. Čuvajte svoj novac. Ljubomora se budi u vama kao i nesigurnost i osećaj da partneru više niste dovoljni. Prilično težak dan, potrudite se da odmarate.

RAK

Poslovni partner vam otkazuje saradnju, a vi ste malo zatečeni zbog toga. Ne brinite, brzo ćete pronaći alternativu. Nezadovoljstvo bračnim stanjem kulminira, pa su moguće drastične promene i preokreti. Moguća pojava kamena u bubrezima.

[adsenseyu1]

LAV

Prilično teško vam padaju poslovne obaveze koje imate ali ne postoji način da ih izbegnete ako želite da ostanete na svojoj poziciji. Osećate se prilično umorno od svakodnevnice i tražite nova dešavanja kako bi se zabavili. Pad imuniteta i loša krvna slika.

Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Vi ste veoma pragmatični, što ćete danas pokazati na delu. Uspećete da sačuvate svoj novac. Dopada vam se osoba koja može biti dosta starija od vas. Ipak, nije vam lako da joj sasvim otvoreno pokažete emocije. Povedite računa o donjem delu leđa.

VAGA

Moguće je da će vam se neki planovi poremetiti i da ćete određene obaveze morati da otkažete ili odložite. Ukoliko ste u braku vlada pravi razdor između vas i partnera. Pitate se koliko će to sve trajati. Mogući problemi sa bešikom.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Delujete prilično tvrdo u poslovnim pregovorima, kao da ste potpuno nespremni na kompromis. Spremni ste dugo da ćutite i da krijete svoje nezadovoljstvo. Kada to jednom bude isplivalo na površinu, biće problema. Mogući problemi sa bronhijama.

Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Spremite se za velike troškove koji dolaze. Važno je da pokažete da umete da budete mudri kada je u pitanju raspolaganje novcem. Trenutno vlada zatišje na ovom planu, ne treba da očekujete veće promene. Prijala bi vam dijeta.

JARAC

Sada sve zavisi od vas i od toga kakve ćete planove napraviti za svoju poslovnu budućnost. Rešili ste da stegnete svoje srce i da ne pokazujete emocije. Suze ipak nije tako lako sakriti… Preporuka je da posetite lekara ako se loše osećate.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Možete da očekujete da će većina poslovnih obaveza biti na vama. Ne dolazi vam pomoć od bilo koga. Okrenuti ste društvenom životu i izlascima sa prijateljima, nema većih promena na ljubavnom planu. Potrebna vam je relaksacija.

Foto-ilustracija: Pixabay

RIBE

Nervoza vas neće daleko odvesti. Vreme je da se potrudite da bolje organizujete svoje misli i ideje. U vama vlada osećaj teskobe iako ne znate koji je razlog za to. Potrebno vam je vreme za razmišljanje i analiziranje. Moguća je nesanica.

(Dnevne.rs /Telegraf / Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]