HOROSKOP ZA SUTRA (9. NOVEMBAR): Strelčevi, voljeni vam ne daju mira! Ribe, uzmite slobodan dan! (ASTROLOGIJA)

HOROSKOP

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Nemojte da pokazujete nervozu i nesigurnost, potrudite se da izgledate pribrano na svom radnom mestu. Dopada vam se osoba koja bi mogla biti zauzeta ili još uvek nije prekinula kontakt sa nekim iz prošlosti. Nesanica vas muči, kao i hroničan umor.

BIK

Nemojte pokušavati da se oslonite na bilo čiju pomoć. Neke stvari bi trebalo da rešite sami. Moguće je da vam se dopada osoba koja vam deluje prilično misteriozno iako sa njom imate neki vid prijateljskog odnosa. Povećajte unos magnezijuma.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Moguće je da vam nisu sasvim jasne namere vaših nadređenih i da nemate dovoljno poverenja u njih. Nije baš sve onako kako se na prvi pogled čini. Mnogi bi rekli da je vaša veza idealna iako zapravo imate probleme. Povedite računa o mogućim alergijama.

RAK

Očekuje vas mogućnost da realizujete saradnju sa inostranstvom. Potrudićete se da izvučete najbolji interes za sebe. Dopada vam se to što ste sloboni i što imate mogućnost izbora. Još uvek niste spremni za ozbiljnu vezu. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

 

Ilustracija: pixabay.com

LAV

Finansije su vam nestabilne i ne osećate se dobro zbog toga. Plašite se velikih promena. Deluje vam da voljena osoba nešto krije od vas i postajete prilično ljubomorni. Imate utisak da ne možete da je uhvatite ni za glavu ni za rep. Izbegavajte alkohol.

DEVICA

Nije povoljan dan za potpisivanje bilo kakvih ugovora. Veoma lako možete napraviti pogrešnu procenu. Deluje vam da je vaš partner veoma emotivan i da ponekad malo i preteruje, jer ne volite patetiku. Povedite računa o mogućim problemima sa bubrezima.

[adsenseyu1]

VAGA

Očekuje vas prilično haotična atmosfera na radnom mestu, moguće je da ćete veći deo dana biti dosta neorganizovani. Osećate da je vreme za neke promene na emotivnom planu, ali i dalje ostajete pasivni… Moguć je pad imuniteta, povedite računa.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati neki sasvim neočekivan priliv novca i da ćete se veoma obradovati zbog toga! Sledi vam ulazak u vezu sa osobom koja je veoma nežna, senzibilna i romantična. Mogući su manji problemi sa vrtoglavicom danas.

Foto-ilustracija: Pixabay

STRELAC

Nije povoljan trenutak za pokretanje privatnog posla ili za veća ulaganja koja bi vam ugrozila materijalnu stabilnost. Unutar svog doma nemate mir, jer je voljena osoba konstantno sumnjičava u vezi sa vama. Mogući su problemi sa varenjem.

JARAC

Nije povoljan trenutak za poslovne pregovore. Mogli biste veoma lako da predstavite sebe u pogrešnom svetlu. Partner smatra da ste nejasni u komunikaciji i da nešto krijete. Ne možete da mu dokažete da nije upravu. Mogući su problemi sa sinusima.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Moguće je da ćete na polju finansija imati oscilacije koje vas neće preterano usrećiti. Imate osećaj da vam se ceo svet menja i da vam se ljulja tlo pod nogama. Ništa više nije sigurno, pa ni vaš brak. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/ pixabay

RIBE

Najbolje bi bilo da uzmete slobodan dan ako ste u mogućnosti. Nemate povoljne aspekte na polju posla. Zaslepljeni ste i ne vidite jasno sva dešavanja na emotivnom planu. Veoma lako vam mogu promaći neke važne stvari. Moguća je glavobolja.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]