HOROSKOP ZA SUTRA (9. jun 2017): Ovan naivan, Škorpija previše traži od partnera, Jarac u sjajnoj formi (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 9. jun 2017. godine, pišeDanašnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

LJUBAV

Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

ZABRINJAVAJUĆE Novak Đoković otvorio dušu pred turnir u Rimu: Prvi put u karijeri se našao u potpuno nepoznatoj situaciji!

BIK

POSAO

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

POSAO

Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

LJUBAV

Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

suton

Foto: pixabay

RAK

POSAO

Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju.

LJUBAV

Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

[adsenseyu1]

LAV

POSAO

Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

LJUBAV

Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

ŽENA KOJA ZNA DA ZADRŽI MUŠKARCA PORED SEBE: Nikada mu druga neće pasti na pamet

DEVICA

POSAO

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

LJUBAV

Partner za razliku od vas lakše rešava i lične i zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

ZDRAVLJE

Prolazna napetost.

[adsenseyu1]

VAGA

POSAO

Ukoliko cam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da cas pokolebaju nečije reci i početne komplikacije.

LJUBAV

Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

ŠKORPIJA

POSAO

Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

LJUBAV

Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

 

STRELAC

POSAO

Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj i na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

JARAC

POSAO

Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.

LJUBAV

Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi.

JADNA ŽIVOTINJA: Bacili živog magarca u KAVEZ sa tigrovima (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

VODOLIJA

POSAO

Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici.

LJUBAV

Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

ZDRAVLJE

Prijaće vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

 

RIBE

POSAO

Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima.

LJUBAV

Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

ZDRAVLJE

Konzumirajte više tečnosti.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]