HOROSKOP ZA SUTRA (16.mart 2020.): Evo šta nam je sudbina spremila za prvi dan nove godine (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Šta nam zvezde za sutra pripremaju….

OVAN

Moguće je da ćete biti spremni da se posvetite novim poslovnim projektima. Imate baš mnogo ideja. Moguće je da imate česte nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Niste zadovoljni u vašoj vezi. Manji pad energije.

BIK

Pruža vam se šansa da napredujete. Na polju posla vam je sudbina danas naklonjena u većoj meri. Vašem partneru prija posvećenost i pažnja koju mu pružate. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Psihosomatski problemi.

ruke

pixabay

BLIZANCI

Moguće je da nemate dobru komunikaciju u poslovnom okruženju i da vam je zato jako teško da na ovom planu ostvarite poboljšanje. Očekuje vas dan koji može da bude jako povoljan za vas. Koža vam je osetljiva.

RAK

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju biti promena koje će veoma značajno delovati na vas. Voljena osoba bi mogla da vam pokaže spremnost ka ozbiljnijim promenama u vašoj vezi. Mogući su manji srčani problemi.

HOROSKOP ZA SUTRA (9. januar 2020.): Evo šta nam je sudbina spremila za prvi dan nove godine (ASTROLOGIJA)

LAV

Vreme je da se suočite sa poteškoćama koje imate odavno. Krenite da rešavate probleme korak po korak. Niste sigurni koja osoba je prava za vas. Moguće je da na polju ljubavi imate pravu dilemu. Veoma ste osetljivi danas.

 

DEVICA

Mogli bi da vam iskrsnu neki novi problemi i komplikacije na polju posla. Dosta toga vas opterećuje. Želite da osvojite osobu koja vam se dopada i nećete odustati dok ona ne bude vaša. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

VAGA

Pred vama je faza u kojoj ćete imati nove poslovne ponude koje će za vas biti veoma važne. Imaćete novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je spremna za nešto više od avanture sa vama. Osećate se sasvim dobro danas.

zemljotres

Foto ilustracija: pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete poboljšanje na polju posla. Dosta toga vam se menja na bolje i zadovoljni ste. Stabilna ljubavna situacija vas očekuje, ako ste u vezi ili braku. Povoljan je period za nova poznanstva. Mogući problemi sa zubima.

 

STRELAC

Danas nemojte da donosite nove odluke jer vas očekuje nepovoljan dan i moguća je manja šteta. Važno vam je da postepeno radite na poboljšanju komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je pospanost i umor.

JARAC

Pred vama je faza koja može da vam donese dobre promene. Poboljšanje finansija je pred vama. Možete da se nadate novom poznanstvu koje će za vas biti od veoma velikog značaja. Danas vam je intuicija naglašena.

VODOLIJA

Očekuje vas pomoć koja vam je neophodna kako biste poslovne probleme sasvim rešili. Zadovoljni ste vezom koju imate. U narednomperiodu ćete ozbiljnije razmišljati o početku zajedničkog života. Osećate se dobro.

horoskop

pixabay

RIBE

Vaša posvećenost poslu će pokazati jako dobre rezultate. Bićete veoma zadovoljni kada ostvarite svoje ciljeve.

Javno pokazujete interesovanje prema osobi koja vam se dopada i posvećeni ste joj. Prijala bi vam masaža.

   

(Dnevne.rs /kurir)