HOROSKOP ZA SUTRA (8. NOVEMBAR): Vodolije, nije baš svačiji savet zlata vredan! Vage, kad ćete na odmor?

horoskop

Foto: Dnevne.rs/ pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Budite malo pristupačniji u komunikaciji sa poslovnim saradnicima ako želite da napravite konstruktivnu atmosferu. Nešto vam nedostaje pored trenutnog partnera, niste sasvim zadovoljni u trenutnoj emotivnoj vezi. Mogući su problemi sa zubima.

BIK

Rešili ste da napravite dobru analizu svih finansijskih promena koje su vam se izdešavale i da na osnovu toga napravite novi plan. Skloni ste nervozi i tenziji, pa veoma lako možete imati svađe i konflikte sa voljenom osobom. Urinarni trakt vam je osetljiv.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Dobro znate šta radite, jer primenjujete taktiku koja je do sada svaki put pokazala odlične rezultate. Vaš emotivni partner je pun razumevanja i zahvalni ste mu na tome. Očekuje vas veoma lep dan. Nervni sistem vam je osetljiv.

RAK

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i spremni ste da radite naporno kako bi ostvarili svoje ciljeve. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Očekuje vas veoma pozitivna i romantična atmosfera. Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi!

 

Ilustracija: pixabay.com

LAV

Tokom današnjeg dana ćete pokazati svoju praktičnu stranu. Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Niste sigurni da li bi bilo dobro da pokažete ono što zaista osećate, imate strah od toga. Mogući su problemi sa vidom, posetite oftamologa.

DEVICA

Ozbiljno razmišljate o mogućnosti da pokrenete sopstveni posao. Razmatrate sve aspekte takve odluke. Nemate preterano dobru komunikaciju sa voljenom osobom i prilično ste nezadovoljni. Skloni ste gojaznosti, bilo bi dobro da promenite neke svoje navike.

[adsenseyu1]

VAGA

Niste preterano posvećeni svom poslu, planirate da napravite kraći predah i da se malo distancirate od obaveza. Moguće je da voljena osoba nije ispunila sva vaša očekivanja i da polako gubite interesovanje za nju. Potrebna vam je fizička aktivnost.

ŠKORPIJA

Oslonite se na svoju intuiciju u poslu i nećete pogrešiti. Povedite računa o svojim troškovima. Dopada vam se jedna osoba iako već imate neki vid veze sa nekim drugim. Upuštate se u paralelni flert. Smeta vam hladnoća i vetar.

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Današnji dan vam je veoma povoljan za traženje posla… Potrudite se da ostavite dobar utisak na razgovoru. Zadovoljni ste stanjem na ljubavnom polju. Smatrate da voljena osoba ispunjava sve vaše potrebe. Nemate zdravstvenih problema.

JARAC

Potrebno je da se prilagodite pravilima koje postoje u vašem poslu i da se ozbiljno posvetite obavezama. Dolazi trenutak u kom ćete morati da odlučite da li ćete se više posvetiti svom partneru. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Ako budete poslušali savet osobe koju ne poznajete dovoljno dobro, mogli biste da se pokajete. Ulazite u sve prisniji odnos sa osobom sa kojom ste neko duže vreme imali flert i komunikaciju. Veoma ste uzbuđeni zbog toga! Dobro se osećate.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Jako je važno da pokažete da ste dovoljno odgovorni i da možete da iznesete sve zadatke koji su vam povereni. Moguće je da sa voljenom osobom igrate igrice toplo- hladno i da je vaš odnos pomalo nestabilan. Imate višak energije danas!

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]