HOROSKOP ZA SUTRA (7. OKTOBAR): Blizanci, spustite se na zemlju! Strelčevi, iskoristite dobro raspoloženje! (ASTROLOGIJA)

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

VAN

Veoma je značajno da tokom današnjeg dana zauzmete pravi stav i da gledate svoj interes pri donošenju odluka. Potrebna vam je emotivna stabilnost. Više niste ni malo zainteresovani za avanture i prolazne veze. Mogući problemi sa vrtoglavicom.

[adsenseyu4]

BIK

Ostanite suzdržani i nemojte da stajete na bilo čiju stranu. Pristrasnost može skupo da vas košta. Dolazite do mogućnosti za flert sa osobom koja je zauzeta. Privlači vas ideja o početku tajne veze iako imate malu tremu. Problemi sa nesanicom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Potrebno je da promenite svoj stav prema saradnicima. Nekada je važno da prvi popustite i napravite korak ka pomirenju. Moguće je da niste zainteresovani za predlog koji vam je dala voljena osoba. Osetljiv nervni sistem i napetost u mišićima.

RAK

Funkcionišete pod prevelikim pritiskom, a to nije dobro ni za vas ni za vaš posao. Vreme je da se malo opustite. Dolazi vam faza u kojoj ćete dosta lakše uspeti da rešite nedoumice koje ste imali po pitanju ljubavi. Povišen krvni pritisak.

[adsenseyu1]

LAV

Nepovoljan dan ako se bavite privatnim poslom. Nikako nemojte da ulazite u rizična ulaganja i finansijske transakcije. Povedite računa da ne budete preterano grubi u komunikaciji sa voljenom osobom jer bi je mogli uvrediti. Problemi sa probavom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Moguće je da niste zadovoljni ishodom posla i tražite način da stvari promenite. Trebaće vam dosta vremena. Nemate dovoljno strpljenja za svog partnera i samim tim imate veoma veliki problem u braku. Mogući su bolovi u leđima.

VAGA

Budite dovoljno promišljeni kada se radi o troškovima. Preporučuje se da štedite, a ne da rasipate. Sa voljenom osobom pravite dogovor o braku. Imate iste poglede na svet i radujete se zajedničkoj budućnosti. Pojačan apetit, ugodite sebi.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Teško vam je da donesete važnu odluku koja se tiče vaše poslovne budućnosti. Dvoumite se. Teško vam je da izrazite svoje nezadovoljstvo jer se plašite da ćete tako povrediti partnera. Ipak, iskrenost je neophodna za zdravu vezu. Problemi sa gorušicom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Dolazi vam poboljšanje na polju privatnog posla. Korak po korak dolazite do sve bolje materijalne situacije. Dobro se osećate pored voljene osobe. Moguće je da razmišljate o proširenju porodice. Odlično ste raspoloženi i puni energije!

JARAC

Ukoliko očekujete neke nove informacije, bićete veoma zadovoljni kada ih dobijete. Lepe vesti vam dolaze. Dolazite do zanimljivog poznanstva sa osobom koja je veoma nežna i senzibilna. Moguće je da se radi o nekoj umetničkoj duši. Problemi sa disajnim putevima.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Možete da očekujete novi priliv novca danas. Postepeno se stabilizujete na ovom polju i zadovoljni ste. Dolazi vam mogućnost da uđete u stabilnu vezu koja bi imala perspektivu za dalju budućnost. Povećajte unos tečnosti, pogotovo vode.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Iskoristite slobodno vreme koje imate i nemojte previše da se opterećujete poslom, jer danas nije dan za to. Spremni ste za novu emotivnu vezu, potrebna vam je osoba kojoj ćete se maksimalno posvetiti. Mogući problemi sa nesvesticom.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]