HOROSKOP ZA SUTRA (7. NOVEMBAR): Rakovi, kafa će vam doći glave! Ovnovi, budite na oprezu! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne /unsplash

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da na poslu nemate podršku koju ste očekivali da ćete dobiti. Budite na oprezu. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja vam dolazi preko kruga prijatelja. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa njom. Mogući su problemi sa zglobovima.

BIK

Moguće je da ćete imati neke manje nejasnoće u komunikaciji sa svojim kolegama. Upoznajete zanimljivu osobu u nekom okruženju u kom se svakodnevno krežete i ulazite u flert sa njom. Mogući su problemi sa osetljivom kožom.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Nemate mnogo sreće danas, pa je najbolje da ne rizikujete previše na polju finansija. Deluje vam da voljena osoba ne ceni dovoljno vaš trud da joj ugodite. Možete da očekujete zahlađenje odnosa u braku ili dužoj vezi. Loša cirkulacija.

RAK

Zabrinuti ste za svoje finansije i deluje vam da se neki troškovi nagomilavaju. Ne bi trebalo, ipak da strahujete previše. Moguće je da voljena osoba nema dovoljno poverenja u vas i da se iz tog razloga prilično često svađate.  Smanjite unos kofeina.

nebo

Foto: Dnevne.rs/pixabay

LAV

Moguće je da nisu ispunjena vaša očekivanja na ovom polju i da ste veoma razočarani zbog toga. Voljena osoba pokušava da vam se približi, ali postoje neke stvari preko kojih ne možete da pređete tako lako. Problemi sa bubrezima su mogući.

DEVICA

Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana pa je dobra organizacija od ključnog značaja. Moguće je da nemate dovoljno vremena da se posvetite osobi koja vam se dopada iako ona očekuje vašu pažnju… Pad imuniteta je moguć, povećajte unos vitamina.

[adsenseyu1]

VAGA

Nije preporučljivo da ulazite u bilo kakve rizike na poslovnom planu. Držite se sigurnih puteva. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete veoma zanimljiva nova dešavanja na emotivnom polju! Povedite računa ako primetite srčane smetnje.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam se dešavaju brojni problemi na polju posla i da vam je potrebno dosta vremena da ih rešite. Dobro se osećate pored svog partnera i smatrate da bi trebalo da ostanete zajedno na duže staze u budućnosti. Bolovi u stomaku.

STRELAC

Radite posao koji volite i dobro se osećate zbog toga. Poletni ste i spremni da uskočite svakome u pomoć. Nije vam lako da sasvim otvoreno pokažete svoje emocije prema voljenoj osobi, jer smatrate da vas neće razumeti. Napetost u mišićima.

JARAC

Niste zadovoljni onim što ste do sada realizovali na poslovnom planu i smatrate da možete mnogo bolje od toga. Nastupilo je manje zahlađenje između vas i voljene osobe i ne znate kako da prevaziđete krizu. Mogući su problemi sa probavom.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Potrebno je da promenite ugao gledanja ako želite da rešite problem koji vam se pojavio na poslovnom planu. Na neki način bežite od suočavanja sa voljenom osobom. Svesni ste svoje krivice za određene probleme. Mogući problemi sa infekcijama.

RIBE

Moguće je da se dešavaju neke promene kakve niste očekivali i da ste prilično nezadovoljni zbog toga. Partner vam zamera što ste preterano okrenuti poslovnim i finansijskim problemima. Dobro se osećate i na polju zdravlja nemate nikakvih problema.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]