HOROSKOP ZA SUTRA (6. NOVEMBAR): Škorpije, ko je taj Jarac? Blizanci ne pozajmljujte novac! (ASTROLOGIJA)

horor

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Imate utisak da su vaši nadređeni stekli pogrešnu sliku o vama i trudite se na sve načine da promenite njihovo mišljenje. Deluje vam da je voljena osoba distancirana, ali ne znate koji je pravi razlog tome. Mogući su problemi sa ukočenim leđima.

BIK

Očekuje vas mogućnost da sklopite saradnju sa inostranstvom. Povoljan je dan za daleke puteve. Dopada vam se osoba do koje nije sasvim lako dopreti najviše zbog njene hladne spoljašnjosti. Ipak, ne odustajete lako. Proverite krvnu sliku.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete manje probleme na polju finansija. Nije preterano povoljan period za pozajmice ili kredite. Partner pokazuje ljubomoru i to vam se ne dopada. Ne volite da vas bilo ko ograničava. Moguće je da ste preterano pod stresom.

RAK

Očekuje vas važan razgovor sa poslovnim partnerom. Želite da razjasnite neke njegove postupke koji vam nisu jasni. Došlo je vreme da definitivno odlučite da li ste spremni za ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom se viđate. Povedite računa o bubrezima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/pixabay

LAV

Imaćete dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Povedite računa da se ne pogubite u svemu tome. Nemate dovoljno vremena da se posvetite emotivnom polju. Smatrate da vam sada to nije prioritet. Moguć je pad imuniteta pa povedite računa.

DEVICA

Očekuje vas prilično opušten dan. Imate slobodnog vremena na pretek i možete da se posvetite nekim drugim stvarima. Povoljan je dan za ljubav. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na emotivnom polju. Dobro se osećate i puni ste energije!

[adsenseyu1]

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da neko nešto skriva od vas. Dobro proverite sve u svom okruženju. Mirni ste, jer znate da vam je partner veran i osećate se sigurno pored njega. Očekuje vas stabilna emotivna situacija. Pazite šta jedete.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da sklopite novu poslovnu saradnju ili usmeni dogovor koji će vam biti značajan. Na polju ljubavi vam se dešavaju zanimljive promene. Možete da očekujete vatrenu situaciju sa Jarcem. Mogući su bolovi u grlu.

STRELAC

Očekuje vas prilika da poboljšate situaciju na svom polju finansija. Povoljan je dan za posao. Ne očekuju vas velike ili drastične promene na polju ljubavi. Stanje ostaje nepromenjeno, što vam ne smeta za sada. Moguć je gubitak apetita.

[adsenseyu1]

JARAC

Nemate dovoljno energije da biste ostali prekovremeno na poslu, pa pokušavate da odete ranije kući. Moguće je da niste sigurni u svog partnera i da ispitujete njegove namere. Očekuje vas malo teži dan. Mogući su manji problemi na ovom planu. Budite oprezni.

VODOLIJA

Zamišljeni ste, jer pokušavate da napravite plan za novi poslovni projekat. Pokušavate da podstaknete svoju kreativnost. Imate određene strepnje, jer niste sigurni da li se osoba koja vam se dopada oseća na isti način kao i vi. Mogući su problemi zbog umora.

RIBE

Možete da se oslonite na pomoć svojih saradnika, ali bi prvenstveno trebalo da ih podsetite na njihova obećanja. Na ovom planu ste sasvim zadovoljni situacijom. Ako ste slobodni, moguć je flert sa osobom iz prijateljskog okruženja. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]