HOROSKOP ZA SUTRA (6. jul 2017): Ovan zavodljiv, Lav ambiciozan, Jarac napet (ASTROLOGIJA)

horoskop

Dnevne.rs /pixabay

Ovo je dan kada je moguće sresti srodnu dušu, piše Današnji dnevni horoskop.

Ugodan dan svima!

OVAN

POSAO

Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

LJUBAV

Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan. Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

REKAO ISTINU, SVIĐALO SE NEKOME ILI NE: Kusturica prokomentarisao u SVOM STILU Jokićevu odluku o neigranju za reprezentaciju Srbije

BIK

POSAO

Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

LJUBAV

Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od svih.

ZDRAVLJE

Dobro.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

POSAO

Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

LJUBAV

Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

POSAO

Na pomolu su zanimljivi događaji. Vodite više računa o tome šta govorite u društvu kolega. Poslovni poduhvat će imati dobar ishod ukoliko činite mudre poteze.

LJUBAV

Osobu koju volite zanimaju vaše zamisli i u njoj vidite oslonac. Otvorite se malo više, ima nekih stvari koje partner ne zna o vama, recite partneru o čemu razmišljate i maštate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

CEO ŽIVOT ĆU PROVESTI SA BRANISLAVOM: Tek se razveo, a već se ženi! (FOTO)

LAV

POSAO

Akcenat je na vašim ambicijama i želji da vaši rezultati budu primećeni, ali nećete uspeti ukoliko ne pronađete pomoć. Kolege imaju utisak da ste suviše sitničavi i u oblacima.

LJUBAV

Kada je reč o ljubavi, savetujemo vam da se klonite ljubavnih izleta i flerta sa nepoznatima. Kako zaljubljeni Lavovi tako i oni koji traže partnera. Danas nije dan za flert.

ZDRAVLJE

Jačajte imunitet.

[adsenseyu1]

DEVICA

POSAO

Bitno je da održite svoju reputaciju i dobre odnose sa kolegama. Moguć je nesporazum u dijalogu, ali izvucite pouku iz svega toga.

LJUBAV

Na oprezu ste kada je reč o emocijama, a u stvari čeznete za nečim novim. Popričajte sa partnerom, neka vam partner pruži to nešto “novo”.

ZDRAVLJE

Dobro.

 

VAGA

POSAO

Shvatate da je ustvari vreme za neke nove solucije, ali ipak zagovarate na nekom ustaljenom načinu poslovanja. U razgovoru sa kolegama namećete svoje stavove.

LJUBAV

Na emotivnom planu revoltirani ste manjkom pažnje od strane osobe koju volite. Iskren razgovor rešiće problem.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

POSAO

Radi realizacije poslovnih zamisli neophodno je da vas neko podrži. Čudo se neće desiti, a rešenje je u pribavljanju izvesnih podataka o zadovoljavajućim šansama.

LJUBAV

Upotrebite neki trik da zaintrigirate osobu koja vam se sviđa. A vi Škorpije u vezi, partneru ukažite više razumevanja. Predveče partnera za ruku i krenite nekuda, bilo kuda, samo da ste zajedno.

ZDRAVLJE

Dobro.

 

STRELAC

 

POSAO

Dobijate mnogo obaveštenja u kojima se krije ključ za razrešenja nekih nedoumica na radnom mestu, samo je neophodno da ih shvatite na pravi način.

LJUBAV

Vama i partneru sviđaju se totalno nespojive stvari i stavovi vam se razilaze. Dogovor uz uvažavanje drugačijeg stava je rešenje.

ZDRAVLJE

Odlično.

SRBIJA-ZEMLJA APSURDA: Pobednik SLAGALICE dobio 3.300 evra, a pobednica PAROVA 30.000 evra i stan!

JARAC

POSAO

Ne prihvatajte sumnjivi poslovni predlog. Sačuvajte za sebe svoje kreativne predloge jer se bliži povoljniji trenutak da ih saopštite.

LJUBAV

Osoba koju volite kao da je zbunjena nekim vašim postupcima i traži objašnjenja. Razjasnite stvari na vreme i nemojte ništa gurati pod tepih.

ZDRAVLJE

Napeti ste.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

POSAO

Upuštanje u rizične solucije moglo bi se okončati u vašu štetu. Trenutno stanje na radnom mestu nije baš najbolje i vreme je da predupredite moguće opasnosti.

LJUBAV

Manji problemi na ljubavnom planu mogu se prevazići većom dozom razumevanja. Sve probleme koje ste imali biste danas mogli lepo da rešite, pa pokušajte!

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

 

RIBE

POSAO

Sigurni ste u sebe i oslonac vidite u kolegama. Podstičete timski rad i na pravi način delite odgovarajuća zaduženja kolegama. Sreća je na vašoj strani i u kada je reč o finansijskim transakcijama.

LJUBAV

Potajno vam se sviđa neka zauzeta osoba. Nemojte nepromišljeno da podstičete flert.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

(Dnevne.rs /besnopiledanasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu2]