HOROSKOP ZA SUTRA (6. DECEMBAR): Bikovi, danas ne verujte nikom! Škorpije, slobodno flertujte, umete vi to! (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Mnogo konfuzije je oko vas, pa bi bilo najbolje da se danas ne bavite donošenjem presudnih odluka za svoju karijeru. Ne osećate se sigurno pored voljene osobe i imate utisak da gubite tlo pod nogama, jer više nemate poverenja u nju. Skloni ste depresiji.

BIK

Nemate dovoljno poverenja u sve svoje saradnike i ne grešite zbog toga. Slušajte svoju intuiciju. Deluje vam da prijatelj koji vam je preporučio jednu osobu zapravo i nema tako dobru nameru. Ne očekuje vas nova veza danas. Mogući problemi sa nervnim sistemom.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Pokušavate da navedete svoje nadređene da ispune neke vaše uslove. Manipulacija postoji sa obe strane. Razdvojenost i distanca koju trpi vaša veza može da postane problem ako nešto uskoro ne uradite po tom pitanju. Prijala bi vam masaža.

RAK

Nije povoljan dan za sudske procese ili pravna pitanja. Moguće je da neke činjenice jednostavno ne mogu da dođu do izražaja. Skloni ste paralelnim vezama, ali na kraju svega toga jedino vi možete biti najviše povređeni. Izbegavajte konzumiranje opijata.

kuca

foto: Dnevne.rs /Dalibor Ogrizović

LAV

Moguće su manje nestabilnosti na polju finansija. Imate dosta troškova, pa se plašite mogućih poteškoća. Teško vam je i razmišljate o kraju neke emotivne veze. Uskoro će se nebo iznad vas raščistiti i oblaci će otići. Povedite računa o bešici.

DEVICA

Nije povoljan dan za početak novog posla. Povedite računa o tome šta potpisujete i sa kim. Moguće je da vam partner deluje nekako distancirano, drugačije, sumnjivo… Pitate se šta se to dešava sa njim u poslednje vreme. Moguća je upala uva.

[adsenseyu1]

VAGA

Očekuje vas prilično loša organizacija u radnom okruženju, pa vam nije lako da sa svim obavezama izađete na kraj. Moguće je da ne želite da budete sami, ali vam ne prija ni trenutni partner. Potrebno vam je nešto sasvim drugačije. Skloni ste virusnim infekcijama.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate slobodnom danu. Ako već morate na posao, potrudite se da ne pravite veće greške i zabune. Dopada vam se osoba o kojoj ne znate skoro ništa. Možete da očekujete novu, platonsku ljubav. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

STRELAC

Moguće je da nisu baš svi iskreni prema vama, pa povedite računa o svojim očekivanjima po pitanju posla. Uživate u flertu, ali još uvek niste sasvim spremni za neki ozbiljniji korak. Ovako se osećate sigurnije. Mogući problemi sa plućima.

[adsenseyu1]

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, povedite računa o svojim saradnicima. Pazite koga ćete zaposliti. Moguće je da ste nekako tužni i nostalgični i da vam neka prošla, davna vremena deluju daleko bolje. Povedite računa o mogućim alergijskim reakcijama.

VODOLIJA

Očekujete neku uplatu, ali može se desiti da će ona zakasniti. Plašite se novih finansijskih problema. Moguće je da čeznete za stabilnom emotivnom situacijom. Odnosi sa partnerom nisu idealni, ali stvari se mogu popraviti. Moguć je stomačni virus.

RIBE

Nije povoljan dan za posao. Ukoliko imate takvu mogućnost, posvetite se nekim drugim stvarima. Veoma ste emotivni i duboko prihvatate sve što se dešava, zato ste i sposobni da patite mnogo više od drugih ljudi. Povedite računa o organima vida.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, www.astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]