HOROSKOP ZA SUTRA (5. SEPTEMBAR): Lavovi, spremite se za emotivno uzbuđenje! Škorpije, danas dobijate novu poslovnu ponudu!

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Tokom današnjeg dana ćete pristati na pozajmicu koju od vas može zatražiti neko od bliskih kolega. Na emotivnom planu vam se dešavaju promene koje niste očekivali. Ipak, na kraju će sve ispasti pozitivno po vas. Problemi vezani za krvotok.

BIK

Rešili ste većinu važnih poslova i sada se vraćate slobodnom vremenu koje imate na pretek. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena, uživate u pažnji koju dobijate. Vreme je i da uzvratite istom merom. Osetljivi bubrezi vam mogu biti osetljivi.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Funkcionišete pod pritiskom ali i bez obzira na to uspevate da ostvarite poitivne poslovne rezultate. Ako ste i dalje slobodni možete upoznati zanimljivu osobu na nekom mestu na kom to najmanje očekujete. Pad imuniteta je moguć.

RAK

Došlo je vreme da neke poslovne projekte konačno privedete kraju i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete ljubavni susret u večernjim časovima. Osoba koja vam se dopada je veoma senzualna i romantična. Osetljiv grudni koš.

LAV

Postoje neke poslovne okolnosti na koje nemate preveliki uticak i u određenom trenutku bi trebalo da se pomirite sa tim. Očekuje vas uzbudljiv dan kada je u pitanju ljubav. Dolaze vam nepredviđeni preokreti! Odmarajte što više.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Zadovoljni ste situacijom na polju finansija. Nemate želju da pravite preterano drastične poslovne promene. Pored voljene osobe imate stabilnost i osećaj sigurnosti. Zadovoljni ste izborom partnera koji ste napravili. Mogući su problemi sa zubima.

VAGA

Potrebno je da imate više strpljenja, ako želite da rešite probleme koji su iskrsli na poslovnom planu. Želite da promenite odnose sa voljenom osobom i da poboljšate komunikaciju. Uradićete sve ono što je do vas. Nemojte da se forsirate previše.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Možete da dobijete neku novu poslovnu ponudu tokom današnjeg dana. Na vama je odluka da li ćete prihvatiti. Povoljan je dan ako ste planirali kraći put sa voljenom osobom. Očekuju vas romantični trenuci. Povećajte unos svežeg voća i povrća!

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne gajite prevelika očekivanja vezana za poslovne promene. Večernji časovi su povoljniji za ljubav. Konačno ćete voljenoj osobi pokazati sve ono što ste držali u sebi. Problemi sa nesanicom.

JARAC

Možete da očekujete maksimalnu podršku od strane saradnika kojima ste okruženi. Vi ste za njih neki vid idola. Približavate se prilici da ostvarite tajnu ljubavnu vezu. Iako je to protiv vaših pravila, ne možete protiv emocija. Osetljiva stopala.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Realizovaćete neku svoju ideju, a u tome će vam pomoći kolege kojima ste okruženi na poslu. Prilično nespretno i brzopleto priznajete svoju naklonost prema jednoj osobi, ali ona vam to neće zameriti ni najmanje. Prijala bi vam masaža.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Najbolje bi bilo da u prepodnevnim časovima obavite što više poslovnih razgovora koje ste imali u planu. Spremni ste da stanete na ludi kamen i voljenoj osobi pokazujete planove koje imate za zajedničku budućnost. Dobro se osećate.

(Dnevne.rs /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]