HOROSKOP ZA SUTRA (5. OKTOBAR): Vodolije, spremni ste za ljubavna uzbuđenja! Rakovi, bolje nemojte da pozajmljujete novac!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da ćete se maksimalno potruditi da pomognete nekome od kolega ko vam je pomoć zatražio. Lako sklapate nova poznanstva i flertujete. Očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja na ljubavnom polju. Manji problemi zbog napetosti.

[adsenseyu4]

BIK

Može lako doći do manjeg nesporazuma između vas i vaših nadređenih. Ne treba da brinete već da se potrudite da to ispravite. Moguće je da su zahladneli odnosi između vas i voljene osobe što vam veoma smeta. Problemi sa kičmom su naglašeni.

Foto-ilustracija: Pixabay

BLIZANCI

Odložite putovanje koje ste imali u planu za neki drugi dan. Trenutno vam nisu naklonjeni aspekti na ovom polju. Očekuje vas sasvim opušten dan u kom nećete imati bilo kakve trzavice ili velike promene na ljubavnom planu. Povedite računa o nogama.

RAK

Nije povoljan dan za uzimanje pozajmica, mogli biste da napravite grešku. Preporuka je da sačekate bolji period. Manji problemi koji su se pojavili u komunikaciji sa voljenom osobom vam prilično kvare raspoloženje. Prijale bi vam vežbe opuštanja.

[adsenseyu1]

LAV

Priželjkujete poslovne promene. Ne dopada vam se ono što vidite da rade vaši saradnici a ne možete uticati na njih. Pružate podršku voljenoj osobi i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete veoma lepe zajedničke trenutke. Problemi sa bubrezima su mogući.

DEVICA

Možete da očekujete mnogo poslovnih obaveza. Bez obzira na sve, dobro funkcionišete pod pritiskom. Možete da očekujete prilično stabilnu situaciju na ovom planu, bez prevelikih promena i trzavica. Stanje ostaje kakvo jeste. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Moguće je da nemate baš najjasniju sliku o nekim dešavanjima, pa se ne preporčuje da donosite samostalne zaključke i odluke. Možete da očekujete udaljavanje od osobe sa kojom ste ušli u neki vid flerta. Ne brinite, nova prilika vam dolazi. Povedite računa o svojim očima.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su manje poteškoće tokom današnjeg dana, pa se pripremite. Možete da očekujete manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, opuštate se sa prijateljima. Problemi sa stomakom.

[adsenseyu1]

STRELAC

Iskoristite svoju šansu za napredovanje. Nema potrebe da se dvumite previše i da oklevate. Sigurni ste u svoje emocije prema svom partner i nemate nikakve dileme. Osećate se voljeno i zaštićeno u njegovom zagrljaju. Osetljiva bešika i mokraćni kanali.

JARAC

Povoljan je dan ako ste planirali poslovni put. Moguće je da ćete da obnovite neke poslovne kontakte iz prošlosti. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i došao je red na vas da joj pokažete da to umete da cenite. Moguća je prolazna prehlada.

VODOLIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu. Nemate većih problema ili komplikacija. Niste zainteresovani za nešto ozbiljno, već tragate za uzbuđenjima i novim dešavanjima na polju ljubavi. Povišena telesna temperatura je moguća.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Potreban vam je saradnik od poverenja na kog se možete osloniti. Ne možete sasvim sami da obavite sav nagomilan posao. Moguće je da preispitujete svoje emocije i da se plašite da ste se previše udaljili od voljene osobe. Prilično ste iscrpljeni.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]