HOROSKOP ZA SUTRA (5. mart. 2018.): Ovna čekaju manji ljubavni problemi, Bik kasni na posao, Blizanci će biti meta ogovaranja, Rak donosi važne odluke… (ASTROLOGIJA)

zima

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Dan u kome će većina znakova biti fokusirana na finansijske aspekte. Ponedeljak će proći u svetlu događaja uglavnom vezanih za posao i karijeru, piše astrosudbina.com

Ovan

Ovnove tokom današnjeg dana mogu snaći manji ljubavni problemi ili razočarenja. Susret koji već neko vreme željno iščekujete se možda neće ni dogoditi.

Iako to zapravo i neće biti loša stvar, moguće je da ćete danas biti malo slabije volje, makar po pitanju ljubavi.

Ipak, na poslovnom planu možete da predahnete,  jer Vas očekuje produkvitan i uspešan dan.

Što se zdravlja tiče Ovnovi će se danas osećati uglavnom dobro.

Bik

Na poslovnomn planu Ovnovima preti opasnost da debelo zakasne ili propuste bitan poslovni susret.

Savetujemo Vam da svoje jutarnje aktivnosti svedete na minimum i unapred spremite šta ćete da obučete, kao i da zaista obratite pažnju na bitne stvari, a manje se bavite trivijalnostima.

Partner očekuje više pažnje sa Vaše strane i dobro bi bilo da se poavetite osećanjima voljene osobe.

Vaše zdravlje danas će biti bez većih promena.

Smejali joj se kada je gume obojila u belo: A onda su zanemeli! (VIDEO)

Blizanci

Postoji velika šansa da danas budete glavni akter žestokih ogovaranja na poslu..

Bitno je da upamitite da je neophodno zadržati kontrolu, jer od Vaše reakcije zavisi daleko više stvari nego od same “priče” koja kruži.

U pitanju su najverovatnije ljubavni tračevi, koji Vas mogu dovesti u “vezu” sa kolegom ili koleginicom. Važno je da se skoncentrišete na posao i sačekate reakciju dotične osobe, kada će se pojaviti prilika da se stvari iskristališu.

Dobro ćete se osećati tokom celog dana…

Rak

Precd Vama je dan kada ćete morati da donesete nekoliko veoma važnih odluka.

Pretpostavljeni će Vam poveriti ili važan projekat ili poslovnu tajnu i očekivaće od vas da postupite profesionalno. Savetujemo Vam da za pomoć u realizaciji ne računate kolege sa kojima ste privatno u dobrim odnosima, već one koji su strogo profesionalni.

Voljena osoba ima neosnovane sumnje u Vašu iskrenost, povedite računa o vremenu i obavite iskren i topao razgovor sa partnerom.

Osećate se dobro, ako izuzmemo povremene nalete neuroze.

Lav

Dan će Vam prolaziti jako sporo, što će se odraziti i na posao. Nećete ništa stići da završite na vreme i savetujemo Vam da se dobro odmorite i zanemarite aktivnosti koje samo odvlače pažnju.

Na ljubavnom planu moguće je novo, interesantno poznanstvo koje će posebno prijati slobodnim Lavovima.

Osoba iz Vašeg poslovnog okruženja može otvoreno pokazati simpatije prema Vama.

Posetite zubara na vreme, kako biste izbegli komplikacije.

Devica

Device očekuje produktivan dan na poslu gde se konačno u pravom svetlu mogu predstaviti njihova inovativnost i kreativnost..

Pokušajte da se ne uobrazite, već profesionalno i skromno podnesite pohvale saradnika.

Brine Vas ponašanje voljene osobe, jer ste umislili da se hladi po pitanju vaše veze. Ipak, ne vrti se svet oko Vas i pokušajte da saznate šta to muči Vašeg partnera, pre nego osujete paljbu ili uđete u nepotrebnu raspravu.

Osećate se jako nemirno, mogući naleti iracionalnih strahova…

GENERAL JNA PRIKLJEŠTIO TITOVU RUKU ZATVARAJUĆI VRATA: Reakcija Josipa Broza će vas oduševiti (VIDEO)

Vaga

Možda ćete čuti jako dobre vesti vezane za pretpostavljene na poslu ili bivšeg kolegu ili “šefa”. Njen ili njegov uspon u karijeri može i Vama dometi korist, pa Vam savetujemo da održavate dobre odnose, kao i do sada.

Osoba sa kojom ste ranije imali intimu vezu se ponovo interesuje za Vas, budite otvoreni za susret.

Osećate se umorno. Naspavajte se.

 

Škorpija

Nepovoljan dan na poslu je pred Vama i savetujemo da ublažite sve reakcije koje bi bile neprimerene. Ukor od strane pretpostavljenih bi trebalo da prihvatite kao konstruktivnu kritiku, a ne kao napad na Vaš narcizam.

Osoba o kojoj razmišljate u poslednje vreme Vam ne uzvraća pažnju i to Vas pomalo frustrira. Nema razlloga za očaj, glavu gore.

Povedite računa o ishrani. Većina tegoba koje osećate imaju direktne veze sa kvalitetom hrane koju uzimate.

Strelac

Konačno se bliži dan kada ćete doći u posed stvari ili šanse kojoj se duže vreme nadate. Prilike na poslu bez većih promena.

Ljubav i odnosi sa partnerom zavise upravo od Vas. Potrudite se da obradujete voljenu osobu i ona će Vam svakako uzvratiti. Najlepša i najvažnija stvar je pred Vama. Cenite to.

Osećate se umorno, nagradite svoj organizam dobrim, okrepljujućim snom…

venčanje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

Na ljubavnom planu obratite pažnju na poteze koje povlačite i ne dozvolite da vas pritisak okolnosti natera da reagujete ishitreno ili nepromišljeno.

Nedostatak novca svima donosi glavobolje. Finansijski priliv koji ste očekivali može doći kasnije nego što bi Vama odgovaralo. Ipak, važno je da budete staloženi i racionalni.

Zdravlje Vam nije kritično ugroženo, ali biste bili mudri ako biste počeli da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Vodolija

Danas ćete biti vidno dobro raspoloženi, kako u radu tako i u neformalnim konverzacijama. Dobro raspoloženje će dostići svoj maksimum danas i pokušajte da usmerite tu energiju na poslu i bićete nagrađeni.

Voljena osoba čezne za nežnošću. Malo ugađanja i intime prijalo bi oboma. Shvatićete da Vas ljubav oslobađa nakupljenog stresa. Ne zanemarujte partnera.

Čuvajte se prehlađenih osoba, odgodite druženje ako je potrebno i jačajte svoj imunitet.

MUČNE PRIČE O IZRABLJIVANJU U SLOVAČKOJ: “Nas 60 delilo je jedan wc, ali bilo je još više ponižavajućih stvari”

Ribe

Ovo je Vaš mesec i ne dozvolite da Vam okolnosti na koje nemate uticaja kvare raspoloženje. Moguća nervoza u toku večeri, zbog događaja koji će se odigrati u toku dana.

Usamljeni ste i prijalo bi Vam iskreno emotivno rasterećenje. Obratite pažnju na osobu koja već izvesno vreme gaji simpatije prema vama.

Povedite računa o ishrani kadgod je moguće, jedite samo onoliko koliko Vam je neophodno. Višak kilograma nikome ne stoji kao saliven.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: astrosudbina.com)