HOROSKOP ZA SUTRA (5. april 2018.): Današnji dan sa Merkurom u kvadratu sa Saturnom, donosi nam dosta haosa, naprosto je nastupio period kada nije lako držati sve konce u rukama… (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabax

Ako se na sav haos doda i prilično turobno raspoloženje, onda situacija i sveukupna slika nije baš sjajna. Danas je takav dan, pratiće vas neko tupo osećanje, apatija, možemo slobodno reći nezainteresovanost, osećaj da se nešto jednostavno ne može izdržati, pa samim tim nevoljnost i da se u nešto upuštamo, piše današnji dnevni horoskop

Ovan

POSAO

Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko Vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.

LJUBAV

Partner ima bitan uticaj na Vaše raspoloženje, posebno kada Vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Bik

POSAO

Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.

LJUBAV

Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava Vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.

ZDRAVLJE

Mogućnost prehlade.

STARA SRPSKA PREZIMENA OBAVEZNA OD 1851.godine: Tradicija naših predaka

Blizanci

POSAO

Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da Vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje medju saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.

LJUBAV.

U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.

ZDRAVLJE

Odlično…

Rak

POSAO

Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju medju saradnicima. Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje.

LJUBAV

Partner ima poverenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav

POSAO

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje Vaše saznanje.

LJUBAV

U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.

ZDRAVLJE

Potreban Vam je odmor.

Devica

POSAO

Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da Vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh.

LJUBAV.

Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će Vas inspirisati na novu emotivnu radost. Ako ste u vezi, zanemarite sve što vam vezu može ugroziti.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

DA LI STE MEĐU OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA: Intuicija je najjače oružje ova 2 znaka, s njima nema šale! (ASTROLOGIJA)

Vaga

POSAO

Stalo Vam je da se pridržavate odredjenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Medjutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate.

LJUBAV

Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje Vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Problemi sa vidom.

Škorpija

POSAO

Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju medju saradnicima, razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti.

LJUBAV

U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što Vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Strelac

POSAO

Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umete da procenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u dogadjajima na poslovnoj sceni.

LJUBAV.

Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti.

ZDRAVLJE

Više se rekreirajte…

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Jarac

POSAO

 

Od Vas se očekuje da učinite više od drugih što Vam u odredjenom smislu laska, ali Vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate medju saradnicima.

LJUBAV

Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje. A najbolje rešenje se uvek nađe iskrenim razgovorom.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

Vodolija

POSAO

Poslovna klima nije u potpunosti po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.

LJUBAV

Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

OVO JE SRPSKO SELO u kojem se meštani znaju samo – PO NADIMCIMA! I to kakvim! (FOTO)

Ribe

POSAO

Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju Vaši saradnici.

LJUBAV.

Lepršavost u Vašem raspoloženju podstiče i Vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor:današnji dnevni horoskop