HOROSKOP ZA SUTRA (4. DECEMBAR): Rakovi, profitiraćete! Vodolije, zavrteće vam se u glavi od svega! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Možete da očekujete prijateljsku atmosferu među kolegama i generalno veoma povoljan dan na poslu. Odnos sa voljenom osobom je stabilan, ako ste u braku. Ukoliko ste slobodni, moguće je zbližavanje sa Vodolijom. Dobro se osećate.

BIK

Povoljan je trenutak za napredovanje. Moguće je i da ste već nekome šef i da generalno imate dobru situaciju na ovom polju. Slobodnih ste shvatanja i zainteresovani ste za emotivne promene. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u javnosti. Pripazite na zube.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Faktor sreće vas prati tokom celog dana kao da imate neki vid zaštite. Očekuju vas pozitivne okolnosti. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja verovatno nije istog porekla kao i vi. Možete da se nadate lepim trenucima. Potrebna vam je fizička aktivnost!

RAK

Poboljšanje na polju finansija vam dolazi preko novca bračnog ili poslovnog partnera. Profitirate od drugih ljudi. Moguće je da se u vama bude strasti prema jednoj zauzetoj osobi. Očekuje vas flert sa njom. Debelo crevo bi moglo biti problematično.

LAV

Povoljan je dan ako se bavite poslom u kom radite sa javnošću ili se susrećete sa velikim brojem ljudi. Voljena osoba vam je posvećena i zajedno možete imati veoma lepe trenutke. Očekuje vas manje iznenađenje. Dobro se osećate danas.

DEVICA

Veoma lako izlazite na kraj sa svim poslovnim obavezama koje su vas dočekale, nećete imati bilo kakve probleme. Tražite nešto novo. Niste više toliko uljuljkani u stabilnosti i delimično dosadnoj emotivnoj situaciji. Povećajte unos vitamina.

[adsenseyu1]

VAGA

Možete da se nadate slobodnom danu. Očekuje vas dosta slobodnog vremena, posao vam sada nije prioritet. Moguć je početak nove ljubavne veze u kojoj ćete biti veoma zadovoljni! Osećate izuzetno jaku povezanost. Odlično stanje.

ŠKORPIJA

Ukoliko svoj posao obavljate od kuće, imaćete dosta obaveza. Povoljna je faza i za početak privatnog posla. Ne plivate baš najbolje u bračnim vodama, moguće je da vam nedostaje vaša lična sloboda. Probava vam je osetljiva, pa povedite računa.

STRELAC

Povoljan je dan za saradnju sa osobom iz drugog grada. Poslovna komunikacija vam je jača strana. Možete da se nadate novim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Osvojićete ako budete priodni i opušteni. Bolovi u grlu.

JARAC

Finansijska situacija je sve bolje, a vi ste u skladu sa tim sasvim zadovoljni. Povoljan je dan za posao. Smatrate da vaš partner ima neke neobične navike i niste sigurni da li ćete uspeti to da prihvatite. Povedite računa o desnima.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Možete da se nadate da ćete dobiti neophodnu pomoć u vezi sa poslom. Nije povoljan dan za preterano naprezanje. Moguće je da su vam emocije pomutile razum pa da nije baš povoljan trenutak za donošenje bilo kakvih važnih odluka. Vrtoglavica.

RIBE

Imate mnogo ideja, ali nedovoljno vremena da se svemu posvetite. Očekuje vas pomalo haotičan dan. Veoma ste optimistični i verujete da ćete sa voljenom osobom moći da prevaziđete sve teške trenutke. Potrebno vam je dosta pažnje i nežnosti. Umor vas sustiže.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, www.astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]