HOROSKOP ZA SUTRA (4. april 2018.): Još jedan nezgodan dan, najpre zbog Merkura koji nam je danas u kvadratu sa Marsom! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Svaki kvadrat je nezgodan i svi to već znamo, ali ia i dobrih strana jer tera na akciju, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.

LJUBAV

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.

ZDRAVLJE

Zračite pozitivnom energijom.

Bik

POSAO

Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti.

LJUBAV

Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u
različitim pravcima.

ZDRAVLJE

Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

RAZLOG ĆE VAS RASPLAKATI: Vojni penzioner otkrio na šta će da potroši 400.000 dinara koji je osvojio u Poteri

Blizanci

POSAO

Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.

LJUBAV.

Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.

ZDRAVLJE

Budite odgovorni prema zdravlju…

Rak

POSAO

Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje.

LJUBAV

Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da ostvare. Važno je da stvari nazovete pravim imenom.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Lav

POSAO

Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.

LJUBAV

Kućne prilike će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vama.

LJUBAV.

Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije, to ne treba da vodi ka sukobu.

ZDRAVLJE

Važno je da osećate pozitivnu energiju…

POSLE 34 GODINE TRAGANJA, PRONAŠLA JE SVOG BILOŠKOG OCA: Kada mu se obratila on je uradio nešto što ju je ŠOKIRALO! (VIDEO)

Vaga

POSAO

Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog krivca, potrebno je da se suočite sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje.

LJUBAV

Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.

ZDRAVLJE

Prijaće vam zabava. Opustite se.

 

Škorpija

POSAO

Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje.

ZDRAVLJE

Usporite svoj ubrzani ritam. Prijaće vam relaksacija.

Strelac

POSAO

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji.

LJUBAV.

Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće.

ZDRAVLJE

Izbegavajte različite vidove preterivanja…

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

POSAO

Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV

Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.

ZDRAVLJE

Preporučuje vam se meditacija.

Vodolija

POSAO

Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rešenje.

LJUBAV

Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE

Prijaće vam odmor ili relaksacija.

https://www.dnevne.rs/drustvo/reci-koje-ne-smeju-biti-zaboravljene-pet-saveta-mrika-alvirovica-zenama-vozacima

Ribe

POSAO

Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo.

LJUBAV.

Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo.

ZDRAVLJE

Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

(Dnevne.rs/besnopile.rs  /Izvor: današnji dnevni horoskop)