HOROSKOP ZA SUTRA (31. OKTOBAR): Blizanci, danas vam je opuštencija! Device, borite se za svoju ljubav! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /unsplash

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Možete da očekujete podršku vama bitnih ljudi kako bi realizovali projekat koji ste marljivo isplanirali. Možete da se nadate veoma lepim i strastvenim trenucima sa voljenom osobom, topite se u njenom zagrljaju. Puni ste pozitivne energije!

BIK

Očekuje vas prilika da napredujete i da dobijete pohvale od strane šire javnosti vezane za vašu struku. Možete da ojačate odnos koji imate sa voljenom osobom i da se nadate mogućnosti sklapanja braka i zajednice. Prijao bi vam neki kozmetički tretman.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Lako ćete završiti sve poslovne obaveze koje ste imali u planu za danas. Možete se nadati opuštenoj atmosferi. Dopada vam se jedna osoba koju svakodnevno srećete. Vreme je da se pokrenete oko komunikacije sa njom. Osećate se izuzetno dobro.

horoskop

Foto:Dnevners /unsplash

RAK

Možete da se nadate veoma stabilnoj materijalnoj situaciji. Ništa više ne bi trebalo da vas iznenadi. Sve ukazuje na to da ste pronašli svoju srodnu dušu sa kojom sada možete praviti zajedničke planove za budućnost. Prijaće vam odmor.

LAV

Možete da očekujete veliko poboljšanje na polju finansija, kao i priliku da napredujete ako se bavite privatnim poslom. Bračna situacija je konačno mirna a vi ste zadovoljni jer između vas dvoje još uvek postoje strasti. Potrebna vam je zdravija ishrana.

[adsenseyu1]

DEVICA

Ukoliko tokom današnjeg dana budete potpisali neki ugovor vezan za posao, očekuje vas sigurnost i prosperitet. Spremni ste da se borite za naklonost osobe koja vam se dopada i to ćete joj otvoreno pokazati. Preporuka je da izbegavate gazirane napitke.

horoskop

Foto: Dnevne /unsplash

VAGA

Ukoliko vam se bude ukazala mogućnost i prilika za napredovanje, trebali biste da je prihvatite oberučke. Smatrate da ste pronašli partnera sa kojim možete ostati na duže staze. Vreme je da mu to i predložite. Potrebno vam je opuštanje.

ŠKORPIJA

Spremni ste da s eborite i da se dokazujete. Puni ste elana i energije za nove poslovne projekte. Možete da očekujete veoma lep dan za ljubav. Nova dešavanja na ovom planu vas čine veoma radosnim i sentimentalnim. Mogući su problemi sa niskim pritiskom.

[adsenseyu1]

STRELAC

Očekujete da će vam neka osoba iz daleka pružiti pomoć i da ćete zahavljajući njenoj podršci ostvariti uspeh. Ukoliko vam se dopada zauzeta osoba, danas ćete shvatiti da je ipak bolje da odustanete od te priče. Poveedite računa o stopalima.

JARAC

Na polju posla vam dolazi veliko rasterećenje i lepe vesti koje vam nose vaši bliski saradnici. Možete da očekujete priliku da se još bolje upoznate sa osobom koja vam se dopada i da stvorite neki vid prijateljskog odnosa. Prijao bi vam boravak u prirodi.

[adsenseyu2]

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete ostvariti veoma dobar odnos sa nadređenima koji cene vaš rad i trud koji pokazujete. Na ovom polju vas očekuje veoma stabilna situacija. Ako ste sa osobom koja je rođena u vodenom znaku, strasti će se razbuktati. Posetite stomatologa.

RIBE

Imaćete srećne okolnosti na ovom planu! Kockice će se sklopiti baš tako da vi profitirate više od ostalih! Dopada vam se osoba koja ima prilično slobodna shvatanja, što bi moglo biti malo previše za vaš ukus. Ne bi trebalo da bude problema.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu1]