HOROSKOP ZA SUTRA (31. januar 2018.): Pun Mesec u Lavu na 11* (Totalno pomračenje meseca) Mesec je u Lavu dok je Sunce u Vodoliji na 11* (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pun Mesec je erupcija osećanja, a ovaj je u Lavu, pa je sve još intezivnije. Ovaj Pun Mesec će najviše delovati na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije

Ovan

POSAO

Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

LJUBAV

Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Bik

POSAO

Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.

LJUBAV

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

https://www.dnevne.rs/magazin/dragana-mirkovic-bez-lazne-skromnosti-o-zivotu-u-becu-ja-sam-za-njih-najveca-svetska-zvezda

Blizanci

POSAO

Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV.

Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osećate.

ZDRAVLJE

Nema promena

Rak

POSAO

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.

LJUBAV

Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera i umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Lav

POSAO

Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i
određeni profesionalni maniri.

LJUBAV

Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Devica

POSAO

Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.

LJUBAV.

Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanj. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE

Nervozni ste

https://www.dnevne.rs/nesto-drugacije/njegov-zivot-bio-bi-najtuzniji-film-na-planeti-proslo-je-17-godina-od-smrti-legendarnog-perhana-video-foto

Vaga

POSAO

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV

Delujete uznemireno i zabrinuto. Imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

 

Škorpija

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate. To će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.

LJUBAV

Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Jarac

POSAO

Pogađa vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume.

LJUBAV

Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO

Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

LJUBAV

Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Bolovi u leđima.

SJAJNA IDEJA: Isekla je luk na četiri dela i prelila sirćetom – OVO JE ČISTA MAGIJA! (VIDEO) (FOTO)

Ribe

POSAO

Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate razgovor koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika
donosi i bolji efekat.

LJUBAV.

Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno.

ZDRAVLJE

Hranite se zdravije.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: Današnji dnevni horoskop)