HOROSKOP ZA SUTRA (30. OKTOBAR): Bikovi, vama je baš zanimljivo u životu! Strelčevi, iskrenost je najbitnija u ljubavi!

horoskop

Foto: Dnevne /unsplash

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Srećne okolnosti vam se osmehuju i možete da očekujete značajan dobitak na polju finansija. Uživaćete u lepom danu sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, na pomolu je nova, značajna ljubavna priča. Prijalo bi vam bavljenje sportom.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete dobiti pozitivne vesti koje će vas obradovati! Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla biti negde u vašoj blizini. Očekuju vas zanimljivi trenuci. Osećate se generalno dobro.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Veoma ste opušteniu poslovnoj komunikaciji pa lako među svojim saradnicima nalazite i nova prijateljstva. Vaš stav prema partneru je korektan, tolerantan i fleksibilan i baš iz tog razloga imate dobar odnos. Pokušajte da izbegavate cigarete.

horoskop

RAK

Povoljan je dan za poslovne transakcije. Uskoro vam dolazi značajno materijalno poboljšanje. Možete da očekujete dugu vezu sa osobom koja vam se dopada. Možete da ostvarite veoma dobar odnos. Pojačan apetit i potreba za jakom hranom.

LAV

Nemate dovoljno slobodnog vremena jer ste maksimalno posvećeni poslu i to počinje da vas opterećuje. Možete se veoma lako zaljubiti danas! Novo, uzbudljivo poznanstvo vam konačno vraća osmeh na lice! Prijalo bi vam da malo odmorite.

[adsenseyu1]

DEVICA

Dolazite do novih, kreativnih ideja vezanih za posao zahvaljujući kojima ćete uspeti da ostvarite unapređenje. Dolazite do nove mogućnosti za flert sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Imate višak energije potrudite se da je usmerite na nešto pozitivno.

VAGA

Možete da računate na podršku od strane poslovnih saradnika koji su vam veoma naklonjeni i koji vas cene. Očekuje vas zanimljiva situacija na emotivnom planu! Uživaćete sa osobom u koju ste zaljubljeni. Bez većih problema na ovom polju.

HOROSKOP

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete morati malo da sačekate na nove poslovne događaje, današnji dan vam ne donosi promene. Ponosni ste na svog partnera i na činjenicu da je uspeo da prevaziđe neke probleme koje je imao. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

STRELAC

Moguće je ćete dobiti odobrenje od strane nadređenih da započnete neki novi samostalan projekat. Nemojte bežati od iskrenog razgovora sa voljenom osobom. Potrebno je da sasvim otvoreno jedno drugome kažete neke stvari. Proverite krvnu sliku.

[adsenseyu1]

JARAC

Spremni ste da uzvratite uslugu osobi koja je uvek za vas činila dosta toga. Na raspolaganju ste u svakom trenutku. Osoba koja vam se udvara i uskoro mogla da odustane od toga, ako joj ne budte dali znak da ste zainteresovani. Odlično zdravlje.

šaka

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

VODOLIJA

Na vama je da prihvatite deo svoje odgovornosti za greške koje ste pravili i da se suočite sa posledicama. Postavljate sebi visoke ciljeve, želite da budete sa osobom koja je veoma primećena i popularna. Moguća je glavobolja.

RIBE

Vraćate poverenje svojih saradnika i dolazite do mogućnosti da ostvarite veću zaradu. Moguće je da odustajete od toa da rešite neki problem koji se pojavio između vas i partnera jer jednostavno nemate dovoljno snage i strpljenja. Iscrpljeni ste.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]