HOROSKOP ZA SUTRA (30. NOVEMBAR): Strelčevi, što tako burno reagujete? Device, uprkos stresu, rešićete sve probleme!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

U vama se bude nove ambicije. Imate potrebu da dokažete svoje sposobnosti na poslovnom planu. Veoma vam je važno da sačuvate svoj brak i da održite porodicu na okupu. Poštujete patrijarhalne vrednosti. Mogući problemi zbog nadutosti.

BIK

Moguće je da se nadate da će vas saradnici podržati. Ipak, u nekim trenucima trebalo bi da naučite da se oslanjate samo na sebe. Moguće je da niste dovoljno posvećeni promenama na ljubavnom planu, iako ih u suštini priželjkujete. Moguća je povišena temperatura.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete veoma stabilnu situaciju na radnom mestu. Nemate bilo kakve probleme niti dugovanja. Moguće je da uživate u brojnim dešavanjima koje imate na ljubavnom planu. Skloni ste paralelnim avanturama. Dobro se osećate.

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

RAK

Stagnirate i to vam se ne dopada. Ipak, današnji dan nije povoljan da forsirate bilo kakve promene. Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi, jer želite da ona shvati koliko vam je stalo do nje. Planirate velike poteze na ljubavnom planu. Proverite svoju dioptriju.

[adsenseyu1]

LAV

Poslovni rizici vam se danas neće isplatiti. Najbolje bi bio sa se držite proverenih poslova i utabanih puteva. Voljena osoba smatra da niste sasvim iskreni prema njoj. Na vama je da joj pokažete kakve su vaše namere. Prilično ste umorni i iscrpljeni.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Uspešno rešavate sve probleme na poslovnom planu. Dan je veoma povoljan za suđenja i pravna pitanja. Niste zadovoljni i veoma ste kritični prema voljenoj osobi. Moguće je da ćete imati svađe i rasprave tokom celog dana. Problemi zbog stresa.

VAGA

Odgovorno se odnosite prema svom radnom mestu i na vreme ispunjavate sve poslovne zadatke koji su vam povereni. Možete da očekujete veoma prijatnu i romantičnu atmosferu u društvu voljene osobe. Pred vama je lep dan. Izbegavajte cigarete.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Ostaje vam da se pozabavite nekim sitnicama. Nećete imati preterano naporan dan ili neke velike promene. Moguće je da vam se dopada koja inače uopšte ne bi bila vaš “tip”. Ne idete protiv sebe i prihvatate svoje emocije ka njoj. Problemi sa aknama.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Bolje je da se uzdržite od burnih reakcija. U poslovnom svetu se impulsivnost retko kada može isplatiti. Zbog naglašene ljubomore vam se javljaju problemi u braku. Nezadovoljni ste situacijom i ne znate kako da je rešite. Hronične smetnje.

JARAC

Nije povoljan dan za veće pozajmice ili troškove. Čuvajte svoj novac i sačekajte neki bolji trenutak. Veoma vam je važno da sačuvate dobar odnos sa voljenom osobom i da održite vaš brak. Mnogo ste svoje energije uložili u to. Proverite nivo holesterola.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Došao je trenutak za donošenje važnih odluka na poslovnom planu. Nemojte da oklevate i poslušajte svoju intuiciju. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo i priliku za flert sa jednom sasvim novom osobom. Skloni ste upalnim stanjima.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Znate šta želite, jasno ste odredili svoje ciljeve i spremni ste da se maksimalno potrudite da bi ih ostvarili. Moguće je da smatrate da voljena osoba ne ceni dovoljno vaš trud i da je to bitna tačka razdora između vas dvoje. Mogući problemi sa bubrezima.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, www.astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]