HOROSKOP ZA SUTRA (30. jul 2019.): Sve što trebate je ljubav (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Rak mora da se primiri, Ovan će imati zanimljiv susret, Bik mora da povede računa o zdravlju, Ribe će doživeti preokret

OVAN

Možete da očekujete podršku od saradnika koji su uz vas. Poslovno polje vam se pokreće napozitivan način. Ako ste slobodni, dan je veoma povoljan za nova ljubavna poznanstva. Povećajte unos tečnosti.

BIK

Spremni ste da radite prekovremeno i da se dokazujete još više kako bi jednog dana ostvarili poslovno napredovanje. Ako vam se dopada osoba koju poznajete preko posla moglo bi biti komplikacija. Povedite računa o imunitetu.

 

BLIZANCI

Nemojte da dopustite da bilo ko utiče na vaše odluke koje bi trebale da budu sasvim samostalne. Moguće je da priželjkujete novu ljubav i da vam je potrebno da se ponovo osećate voljenim kako bi živnuli. Osetljivo grlo.

horoskop

pixabay

RAK

Nije vam preterano povoljan dan i niste spremni da povučete neke poteze koji vam deluju neminovno. Možete da očekujete dobar odnos sa partnerom. Imate osećaj da se savršeno uklapate. Muči vas vrtoglavica.

 

LAV

Povoljan je dan za bavljenje privatnim poslom. Ukoliko planirate neka nova ulaganja, isplatiće vam se to. Možete da očekujete zanimljiv razvoj događaja sa voljenom osobom. Vaš odnos se menja. Slabija cirkulacija u predelu nogu.

DEVICA

Nova dešavanja na ovom polju bi mogla da vas pokrenu u pozitivnom pravcu. Očekuje vas šansa da napredujete. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja ili na nekom javnom mestu. Sasvim dobro stanje.

 

VAGA

Potrudite se da se ozbiljno posvetite svojim obavezama da biste izbegli kritike nadređenih i nesuglasice sa njima. Pored voljene osobe osećate tenziju i postoji neka nesigurnost u vašem odnosu. Mogući problemi sa bubrezima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Rešili ste da se posvetite svom poslu i da rešite bitne stvari na koje ste čekali neko duže vreme. Moguće je da poznanstvo koje vam je važno još uvek nije prešlo u vezu. Ali radite na tome da se stvari promene. Problemi sa stomakom.

 

STRELAC

Ukoliko budete bili napeti možete lako da stvorite nove nesuglasice i otežanja u komunikaciji sa saradnicima. Spontano ćete uspeti da ostvarite poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi osećanja. Pad imuniteta je naglašen.

JARAC

Nove informacije vam dolaze i spremni ste da se u praktičnom smislu posvetite svojim poslovnim obavezama. Moguće je da vam se dopada osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Izbegavajte alkohol.

vreme

Foto: pixabay /dnevne.rs

VODOLIJA

Vama je ovaj dan veoma povoljan i možete da očekujete pozitivne preokrete i rešavanje problema. Dolazite do zanimljivog poznanstva koje bi veoma uskoro moglo da vas odvede do nove veze. Puni ste energije!

 

RIBE

Do kraja dana ćete imati preokrete koje ne očekujete ali će na kraju sve da se završi jako dobro po vas. Vraća vam se ljubav iz prošlosti iako možda za tako nešto niste sasvim spremni. Moguća je nesanica.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)