HOROSKOP ZA SUTRA (30. AVGUST): Ovnovi, pokažite svoje prave emocije! A, vi Lavovi, uživajte u prolaznoj ljubavnoj avanturi! (ASTROLOGIJA)

prst

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Uspeli ste da rešite neki problem koji je za vas predstavljao veliku kočnicu i sada lakše dišete. Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije iako niste sigurni da druga strana oseća isto što i vi. Rizikujete, ali sa dobrim razlogom. Mogući su manji problemi sa nogama.

[adsenseyu1]

BIK

Nije preterano povoljan dan za sklapanje novih ugovora. Povedite računa o tome da vas neko ne obmane. Dopada vam se osoba koja se trudi oko vas, deli vam komplimente i laskavo se ponaša. Prija vam pažnja. Posetite lekara u narednim danima.

Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Dobro se osećate, nakon što ste uspeli da rešite neke finansijske probleme koji su vas mučili. Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom interesantnom osobom koja će vas šarmirati i osvojiti vaše srce. Potrebno je da unosite više tečnosti.

RAK

Veoma ste odlučni kada su u pitanju nova poslovna dešavanja. Sprovodite u delo ono što ste osmislili. Moguće je da vaše kritike koje upućujete voljenoj osobi veoma negativno utiču na kompletnu sliku vašeg odnosa. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

LAV

Spremni ste za nove poslovne izazove. Imate mnogo energije i elana, težite tome da se dokažete! Moguća je prolazna avantura sa osobom koju ne poznajete preterano dobro. Zanimljivi događaji vam slede. Veoma ste osetljivi danas, pripazite se.

Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Moguće je da sa nekim od saradnika nemate baš najbolju komunikaciju i da vam to remeti mnoge poslove. Možete da očekujete pozitivnu situaciju na ljubavnom planu. Sve funkcioniše onako kako ste se nadali. Potrebno vam je više sati sna.

[adsenseyu1]

VAGA

Ukoliko su vam potrebni neki papiri ili važna dokumentacija, današnji dan je veoma povoljan za to. Možete da očekujete neko novo poznanstvo. Sasvim spontano dolazite do kontakta sa osobom koja vas magnetski privlači. Nervna napetost.

ŠKORPIJA

Veoma ste uporni. Čekate strpljivo svoju šansu za uspeh, a kada vam se ona ukaže iskoristite je do maksimuma. Dopada vam se osoba rođena u nekom od vatrenih znakova. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa njom. Problemi sa tahikardijom.

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Razmislite na temu štednje. Mogla bi vam se isplatiti, a sada ste u mogućnosti da se na tom planu pokrenete. Očekuje vas zanimljiv susret sa nekim ko je rođen u znaku Vage ili Ovna. Očekujte pozitivnu atmosferu. Razvijajte zdravije navike.

JARAC

Potrebna vam je podrška osobe u koju imate poverenja. Potrudite se da odaberete pravog saradnika. Veoma brzo ćete osvojiti osobu koja vam se dopada! Nadomak ste početka veze i važne ljubavne priče. Manji pad energije je moguć u drugom delu dana.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Vredno radite zato što želite da ostvarite finansijski napredak. Želite da naplatite svoj trud i energiju koju ste uložili u posao. Nemate nikakvu dilemu povodom toga koga želite pored sebe. Sigurni ste u svoja osećanja. Menjajte stresan način života.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Rešavate poslovne probleme iz prošlosti. Kada sa tim budete završili, lako ćete nastaviti dalje. Moguće je da vam se neko duže vreme udvara, pa sada polako odustaje od ideje da vam priđe, jer mu niste pokazali ni mrvu naklonosti. Prijala bi vam meditacija ili bavljenje jogom.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]