HOROSKOP ZA SUTRA (3. SEPTEMBAR): Bikovi, držite se onoga “strpljen – spašen”! Strelčevi, očekujte uspešan dan! (astrologija)

zvezde

Foto: Dnevne.rs /pixabay

 Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Nećete moći da pokrenete novi poslovni poduhvat sve dok se ne usaglasite sa svojim saradnicima oko toga. Osoba koja vam se dopada je podjednako zainteresovana za vas kao i vi za nju. Vreme je da napravite prvi korak! Osetljiv urinarni trakt.

BIK

Pokazujete veoma negativan stav prema jednoj osobi iz poslovnog okruženja, ali od toga nemate neke koristi. Biće potrebno mnogo strpljenja da biste rešili sve nesuglasice sa voljenom osobom. Ipak, ne želite da odustanete. Proverite krvnu sliku.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Izborite se za ono do čega vam je stalo! Vreme je da pokažete koliko ste ambiciozni i jaki! Nema potrebe da krijete svoje emocije. Prihvatite ono što osećate i pokažite to otvoreno – jedino tako ćete biti zadovoljni. Mogući su problemi sa nedostatkom minerala.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Posvećeni ste svom poslu što vas u nekoj meri opterećuje jer nemate dovoljno vremena za druge stvari koje su vam važne. Vreme je da pokažete svoju drugu stranu osobi koja vam se dopada i da izađete iz stidljive faze. Potrebno vam je više odmora.

LAV

Polaskani ste zbog poslovne ponude koju ste dobili. Sada konačno možete da ostvarite napredak koji ste očekivali. Imate mnogo zajedničkih interesovanja sa osobom koju ste upoznali preko posla. Slede vam zanimljivi trenuci. Stomak vam je prilično osetljiv.

[adsenseyu1]

DEVICA

Povoljan je dan za poslovne pregovore. Vi ste veoma elokventni i uverljivi, ostvarićete ono što želite. Vreme je da prihvatite i da je vaš idealni partner samo čovek koji ima mane i koji je od krvi i mesa. Svi imaju pravo na grešku. Unutrašnji nemiri vas muče.

VAGA

Gubite motivaciju i niste preterano zainteresovani za poslovne obaveze. Ne osećate da ste dovoljno cenjeni. Voljena osoba od vas zahteva dodatno strpljenje da biste neke stvari rešili. Moguće je da vas sve to opterećuje. Muči vas želudačna kiselina.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete novu poslovnu ponudu. Nećete mnogo oklevati pre nego što pristanete, raspoloženi ste za akciju! Smeta vam to što još neko meša u vašu vezu. Preporuka je da na vreme reagujete i da ostavite sve između vas i partnera. Osetljiv disajni trakt.

STRELAC

Ukoliko se bavite nekim poslom koji je vezan za unifomu, možete da očekujete veoma uspešan dan. Nije vam jasno kakve namere ima osoba koja vam se udvara. Vi želite nešto ozbiljno, ali niste sigurni da li je i ona spremna na to. Problemi sa osetljivim očima.

[adsenseyu1]

JARAC

Povoljan je dan za organizaciju troškova kao i za bilo kakvu vrstu proračuna i planova vezanih za finansije. Ne znate kako da reagujete na iznenađenje koje vam je priredila voljena osoba. Moguće je da ipak niste sasvim zadovoljni. Povećajte unos magnezijuma.

VODOLIJA

Spremni ste da pokažete da ste sposobni da izađete na kraj sa svim poslovnim izazovima koji su pred vama. Može se reći da ćete tokom današnjeg dana biti u centru pažnje i da ćete imati broojne udvarače. Manji problemi sa osetljivom kožom.

RIBE

Možete da očekujete uspešan dan. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, to će vam se višestruko isplatiti. Želite da udovoljite voljenoj osobi. Uradićete sve što možete kako bi joj pokazali koliko je volite. Javite se lekaru radi kontrole.

(Dnevne/rs /Telegraf/ Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]