HOROSKOP ZA SUTRA (3. NOVEMBAR): Lavovi, možete da zavedete koga hoćete! Vodolije, izmerite temperaturu! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /unsplash

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Možete da očekujete povoljne okolnosti na poslovnom planu. Tokom celog dana vas prati faktor sreće. Ne želite da pokažete otvoreno svoju ljubomoru pa partneru zamerate neke druge sitnice. Priznajte prvo sebi u čemu je problem. Problemi vezani za urinarni trakt.

BIK

Moguće je da je neko izneverio vaše poverenje i da se sada mnogi planovi koje ste imali menjaju zbog toga. Moguće je da imate osećaj da voljena osoba nema dovoljno razumevanja za vas. Osećate se beznadežno. Bez problema na ovom polju.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Slobodno se možete osloniti na svoje saradnike koji rade za zajednički interes. Pokažite inicijativu u odnosu sa voljenom osobom koja će to umeti da cene. Vašoj vezi su potrebne neke pozitivne promene i malo više romantike. Manji problemi sa probavom.

RAK

Spremni ste da se posvetite novim poslovnim izazovima koji vas čekaju! Imate mnogo energije koju usmeravate na biznis. Jedna zanimljiva osoba pokušava da vam se približi na neki suptilan način. Dopada vam se njen pristup. Izbegavajte unos alkohola.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /unsplash

LAV

Pokušajte da popravite svoju organizaciju u kojoj nešto škripi. Neophodno je da se više posvetite svom poslu. Možete ostvariti dobru komunikaciju sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. Samo je potrebno da se pokrenete. Napetost u mišićima.

DEVICA

Veoma ste oštroumni, brzo razmišljate i to može da vas dovede u dosta bolji položaj na polju posla. Moguće je da se na neki način takmičite sa partnerom, odmeravate snage i gledate ko je dominantniji i jači. Problemi sa tahikardijom su mogući.

[adsenseyu1]

VAGA

Pred vama je veliki broj poslovnih obaveza kojima se morate posvetiti do maksimuma. Moguće je da na neki način svoju tenziju prenosite na voljenu osobu. Nervoza se pojačava što nikako ne može biti pozitivno za vas. Čuvajte se u dodiru sa strujom.

ŠKORPIJA

Ulažete mnogo truda u poslovni projekat koji na neki način nosi finansijske rizike. Nadate se najboljem ishodu. Potrebno je da malo više vremena provedete sa voljenom osobom. Nekako ste se distancirali jedno od drugog Pad imuniteta je naglašen.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Niste sigurni da li ćete uspeti da preteknete konkurenciju po nekim parametrim i malo ste nervozni zbog toga. Maštate o osobi koja je zauzeta. Ipak, može vam se pojaviti i neko drugačije, novo poznanstvo. Bez većih problema na polju zdravlja.

JARAC

Veoma ste strogi prema svojim saradnicima. Ako ste u ulozi šefa, moguće je da neke stvari ne praštate. Očekuju vas veoma lepi zajednički trenuci sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Prolazna glavobolja u drugom delu dana.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Povoljan dan za poslovno putovanje ako ste tako nešto imali u planu. U svakom slučaju očekuje vas pozitivna atmosfera. Ukoliko budete odreagovali preterano impulsivno u odnosu sa voljenom osobom, moguće su svađe. Povišena telesna temperatura.

Foto-ilustracija: Pixabay

RIBE

Želite da dokažete koliko vredite i daćete svoj maksimum da sve poslove obavite perfektno. Od voljene osobe dobijate puno ljubavi i nežnosti. Smatrate da pored nje imate sve ono što vam je potrebno da bi bili srećni. Osetljiv nervni sistem.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu2]