HOROSKOP ZA SUTRA (29. SEPTEMBAR): Ovnovi, brinete bez potrebe! Rakovi, nije dovoljno samo da flertujete! ASTROLOGIJA

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Sve se odvija po planu i nema potrebe da brinete previše. Možete da očekujete veoma pozitivne poslovne okolnosti. Dolazi vam prilika da realizujete svoju privlačnost prema jednoj Vodoliji koja uzvraća emocije. Problemi sa gorušicom.

BIK

Moguće je da niste dovoljno posvećeni poslu i da jednostavno nemate koncentracije za neke stvari. Osećate se usamljeno iako pored sebe imate partnera. Kao da vam on ne pruža podršku na pravi način. Neophodan vam je kvalitetan san.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete malo nestabilnu situaciju na polju finansija.Mogiuće je da razmišljate o pozajmici ili kreditu. Ukoliko imate neku tajnu aferu, moguće su manje komplikacije sa tom osobom pa povedite računa. Problemi sa povišenom temperaturom.

RAK

Imate veoma dobru poslovnu taktiku koje se držite onda kada želite da ostvarite veliki uspeh. Osvojićete osobu sa kojom flertujete, samo je potrebno da napravite prvi korak ka njoj. Nemate čega da se plašite! Dobro se osećate danas.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Potrebno je da pokažete veliku dozu odgovornosti ako žeite da napredujete na ovom polju. Našli ste novu ljubav i veoma ste srećni zbog toga. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa vidom, posetite svog lekara.

DEVICA

Moguće je da niste sasvim zadovoljni trenutnom situacijom na poslovnom planu, jer ima mnogo otežavajućih faktora. Dolaze vam promene na emotivnom planu i važno je da za njih budete dovoljno spremni! Postepeno dolazite do poboljšanja na ovom polju.

[adsenseyu1]

VAGA

Ambiciozni ste i uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili veliki poslovni uspeh. Prilično ste nesigurni u komunikaciji sa suprotnim polom. Vreme je da ozbiljno poradite na svom samopouzdanju ako želite da budete srećni. Manji pad energije.

planeta

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Može se reći da se postepeno vraćate u uobičajeni tok događaja u kom nema nekih drastičnih promena i odstupanja. Zajedno sa partnerom ćete iskusiti brojna dešavanja i na taj način dodatno ojačati vašu vezu. Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC

Današnji dan je veoma povoljan za sklapanje poslovnih ugovora! Ono što danas budete potpisali biće vam važno na duže staze. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Nema potrebe da se dvoumite u vezi nje! Povedite računa o mogućim upalama i infekcijama.

[adsenseyu1]

JARAC

Funkcionišete pod prevelikim pritiskom u poslovnom okruženju i samo je pitanje trenutka kada ćete poželeti promenu. Ukoliko ne budete imali dovoljno hrabrosti da priđete osobi koja vam se dopada, možete propustiti dobri šansu. Povećajte unos vitamina.

kaleidoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Morate se pomiriti sa okolnostima u kojima ste trenutno, jer ne postoji mnogo toga što biste mogli da promenite. Moguće je da vam se uskoro bliži kraj jedne emotivne veze i da ste toga sve više svesni. Urogenitalni trakt vam je prilično osetljiv.

RIBE

Današnji dan vam nije preterano povoljan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ne upuštajte se u rizike. Možete da očekujete veoma zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja će vam dugo ostati urezana u sećanje. Mogući su problemi sa migrenom.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]