HOROSKOP ZA SUTRA (29. OKTOBAR): Vage, nervoza će proći, verujte! Vodolije, danas bežite od papirologije! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Ako ste imali bilo kakve nedoumice u vezi poslovnog partnera sada ćete ih veoma jasno rešiti i prekinuti saradnju. Preporuka je da dobro razmislite pre nego što povučete sledeći potez na ljubavnom planu. Osećate se prilično loše, povedite računa.

BIK

Imate utisak da ste na neki način odbačeni od svog poslovnog okruženja i da vam je jako teško da se istaknete. Ne dopada vam se stav koji je voljena osoba zauzela prema vama, pa veoma lako možete ući u konflikt. Očekuje vas veći pad imuniteta.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Ne biste trebali da se igrate sa svojim poslom, niti da se oslanjate na faktor sreće danas jer vas neće poslužiti. Dešavaju se veoma nagle promene na poslovnom planu i ni sami niste sigurni kuda bi to moglo da vas odvede. Manji problemi sa leđima.

RAK

Očekuju vas neke nenadane vesti kojima se nećete previše obradovati, a tiču se nekretnina ili zemljišta. Ne osećate se sigurno i voljeno pored svog partnera, već se osećate kao da vam konstantno uliva tenziju. Problemi sa probavom.

HOROSKOP

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Moguće je da ćete ipak otkazati neku poslovnu saradnju kojoj ste se ranije nadali. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je mlađa od vas, očekuje vas zanimljiva i veoma neobična komunikacija i flert. Osetljivi su vam disajni putevi.

DEVICA

Nagle promene koje se dešavaju na vašem finansijskom planu vas čine veoma nesigurnim i nezadovoljnim. Smatrate da bi voljena osoba trebala da vas podrži i finansijski, a ne samo moralno. Moguć je gubitak apetita, povedite računa o tome.

[adsenseyu1]

VAGA

Nepovoljan je dan za bilo kakve poslovne odluke. Potrudite se da se uzdržite od donošenja novih zaključaka. Delujete veoma nervozno i nesigurno, pa voljena osoba dolazi do zaključka da nešto nije uredu. Malaksalost tokom celog dana.

ŠKORPIJA

Nemojte da reagujete u afektu, niti da donosite brzoplete odluke. Dajte sebi više vremena. Ukoliko ste razmišljali o tome da uđete u vezu na daljinu, ipak ćete odustati od te ideje i upoznati osobu iz svog grada. Problemi sa nesanicom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Neko od vaših poslovnih saradnika vrši pritisak na vas što će vas prilično izbaciti iz takta. Ne podnosite takvo ponašanje. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vage, današnji dan nije povoljan da joj priđete. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

JARAC

Možete da očekujete da žete imati neku manju svađu ili problem u komunikaciji sa nadređenima. Sve više osećate tenziju između vas i voljene osobe i svesni ste da ta situacija u nekom trenutku mora da kulminira. Muče vas hronični problemi.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Nije povoljan dan za bilo kakvu papirologiju ili sudska pitanja, pa je najbolje da se danas time ne bavite. Smatrate da će vam prijati distanca od voljene osobe kako bi neko vreme ohladili glavu od svega. Moguće je da su vam noge osetljive.

RIBE

Velike promene na finansijskom planu vas čine pomalo zabrinutim i nesigurnim, pitate se dokle će vam tako biti. Ljubomorni ste i to sasvim otvoreno pokazujete. Voljena osoba smatra da grešite i da preterujete. Potrebno vam je više tečnosti.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]