HOROSKOP ZA SUTRA (29. AVGUST): Strelčevi, stara ljubav zaborava nema! Vage, vreme je za promenu posla! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da nemate sasvim realna očekivanja kada je u pitanju vaš posao. Stvarnost ume biti surova ponekad. Morali biste da poradite na komunikaciji i poverenju ako želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Povedite računa o osetljivim očima.

[adsenseyu6]

BIK

Moguće je da ćete poželeti da prekinete neki ugovor koji ste odavno sklopili jer nisu ispunjeni svi zadati uslovi saradnje. Moguće je da opterećujete voljenu osobu poslovnim problemima. Pokušajte da malo promenite teme o kojima pričate. Respiratorne infekcije.

BLIZANCI

Očekuju vas prilično veliki troškovi. Ipak, ne treba da brinete previše jer ćete uspeti da nadoknadite sve. Emotivno ste stabilni. Ništa vas ne može naterati da se predomislite kada je u pitanju izbor partnera koji ste napravili. Nemate većih problema.

RAK

Bićete maksimalno posvećeni svom poslu. Od strane nadređenih dobijate razne pohvale. Stvarate tenziju u emotivnoj vezi zbog nekih sitnica koje zapravo i nisu toliko važne. Potrudite se da smanjite nervozu. Moguća je prolazna glavobolja.

LAV

Pod velikom ste tenzijom jer na poslu morate non stop da slušate nečije pridike i gunhđanje koje vam stvara nervozu. Ukoliko ste u nekoj tajnoj ili paralelnoj vezi danas može doći do prekida. Mogući su problemi na nervnoj bazi.

DEVICA

Niste dobili sve zasluge koje vam pripadaju. Rešili ste da se pobunite i da se zauzmete za ono što je pravedno. Niste preterano zainteresovani za nove ljubavi. I dalje patite za starim partnerom koji to ne zaslužuje. Povedite računa o zglobovima.

VAGA

Trpite veliki pritisak od strane nadređenih i to vam ni malo ne prija. Potrebna vam je promena radnog okruženja. Pokažite otvoreno svoje nezadovoljstvo. Ako se večito budete plašili sukoba nikada se nećete izboriti za sebe. Čuvajte svoje zube.

roditelji-deca

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni obavezama koje su vas čekale. Dosta toga ćete završiti i biti veoma korisni i produktivni. Nije vam problem da preuzmete inicijativu i da priđete osobi koja vam se dopada. Imate dobar osećaj. Muči vas ukočenost.

[adsenseyu1]

STRELAC

Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vašu moć rasuđivanja. Postoje osobe u koje jednostavno ne biste trebali da imate poverenja. Dolazi vam susret sa osobom sa kojom ste nekada bili bliski. U vama se bude stare emocije. Mogući su problemi sa bubrezima.

pink

Foto: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Biće vam potrebno mnogo strpljenja da biste sproveli u delo brojne ideje koje imate u svojoj glavi. Pustite da se stvari spontano odvijaju. Jedino na taj način možete biti maksimalno opušteni a samim tim i zadovoljni. Smanjite unos slatkiša.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Finansijska situacija se postepeno popravlja. Zadovoljni ste zbog toga i verujete da će budućnost biti još bolja. Partner vam je odan. Imate jako lep odnos i maksimalno se možete osloniti jedno na drugo. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

RIBE

Važno je da učite na greškama iz prošlosti. U suprotnom ih možete ponavljati u nedogled. Nije baš sve onako kako ste se nadali da će biti. Teško vam je da sakrijete svoje nezadovoljstvo pred prijateljima. Dobro se osećate fizički, ali emocije treba srediti.

(Dnevne.rs /Izvor: Ruža Ružanović, Telegraf, Izvor: astrousluge.com)

[adsenseyu2]