HOROSKOP ZA SUTRA (26. SEPTEMBAR): Ribe, ovo je dan za poslovne uspehe! Lavovi, prvo se naspavajte, pa onda… (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevn

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam može biti poprilično težak. Niste iskusili ono što ste želeli i osećate se pomalo razočarano zbog toga. Još uvek tragate za svojom srećom na ljubavnom planu. Povedite računa kada je u pitanju donji stomak.

BIK

Očeuje vas veliki broj obaveza kojima se morate maksimalno posvetiti iako možda nemate dovoljno volje za to. Postali ste prilično pasivni u odnosu sa voljenom osobom što se njoj ni malo ne dopada. Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Moguće je da ipak neka vaa očekivanja neće biti ispunjena. Pitate se da li ste samo bili naivni. Okrenuti ste sebi i samoanalizi, pa je komunikacija sa voljenom osobom u drugom planu. Prvo morate da otkrijete šta vi želite. Gubitak apetita.

RAK

Niste dovoljno skoncetrisani na svoj posao, pa veoma lako možete da napravite neku grešku. Osećate se jako dobro pored voljene osobe, pa se trudite da što više svog vremena provedete sa njom. Problemi sa niskim pritiskom, povedite računa o unosu tečnosti.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Pokušavate da otkrijete neke važne informacije i da dođete do zaključka ko vam je iskren prijatelj, a ko ne. Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne očekujete prevelike promene na ljubavnom plani. Potrebno vam je više kvalitetnog sna.

DEVICA

Možete biti kritički nastrojeni prema svojim saradnicima ali iz najbolje namere. Novo poznanstvo vas očekuje. Možete da očekujete zanimljivu situaciju i flert sa osobom koja sasvim okupira vašu pažnju. Osetljiv predeo zglobova.

[adsenseyu1]

VAGA

Mogući su manji konflikti u poslovnom okruženju, pa povedite računa o tome da ne odreagujete previše burno. Voljena osoba vam nije dovoljno posvećena pa se može reći da zbog toga tiho patite. Osećate se zanemareno. Moguća je ukočenost.

ŠKORPIJA

Sve poslovne obaveze završavate u zadatom roku bez velikog pritiska. Sreća je danas na vašoj strani! Možete da očekujete pozitivnu atmosferu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni upoznajete osobu na večernjem izlasku. Proverite nivo holesterola u krvi.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Vaša okupiranost sitnicama vas može dovesti do ludila. Povedite računa da ne budete preterano nervozni. Iako ste u emotivnoj vezi već neko vreme više niste sigurni u emocije koje imate prema partneru, nešto se menja. Mogući su zdravstveni problemi.

JARAC

Teško podnosite poraz i ne želite da se pomirite sa tim. Spremno ste za još jedan krug takmičenja sa konkurencijom! Postoji jedna osoba koja vam se već duže vreme dopada ali nikako da napravite prvi korak ka njoj. Izbegavajte preteran unos kofeina.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Uspećete da ispravite neke greške koje ste ranije pravili i da se na taj način iskupite pred svojim nadređenim. Preporuka je da sve probleme koje imate zadržite između vas i partnera, da ne širite priču dalje. Smetaju vam vremenski uslovi.

RIBE

Imate želju da napredujete u poslu i da pokažete koliko ste zapravo sposobni! Očekuje vas uspešan dan! Lako dolazite do svađe sa voljenom osobom i kada nema neke realne potrebe za tim. Potrudite se da promenite svoj pristup. Patite se sa mučninom.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]