HOROSKOP ZA SUTRA (26. OKTOBAR): Ovnovi, dan će početi teško, ali čeka vas srećan kraj! Škorpije, možda je bolje da ostanete samo prijatelji? (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Iako će početak poslovnog dana biti težak, možete da očekujete rasterećenje u kasnijim časovima. Možete da očekujete prilično statičnu situaciju na polju ljubavi. Današnji dan nije povoljan za početak nove veze. Moguć je pad imuniteta.

BIK

Lako ćete rešiti neke sitnice koje su vam predstavljale prepreku ka napredovanju u poslu. Dopada vam se osoba rođena u znaku Device sa kojom možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja i početak ozbiljne veze. Manji problemi sa plućima.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete manje probleme na polju privatnog posla. Pripremite se da radite naporno kako bi ih prevazišli. Nije preterano povoljan dan za velika dešavanja na ovom planu, sve vam ide nekako usporeno. Mogući su problemi sa stomakom.

Foto-ilustracija: Pixabay

RAK

Delujete veoma tvrdoglavo u komunikaciji sa saradnicima, moguće je da ne možete lako da ostvarite kompromis. Želite da osvojite osobu koja deluje nekako stidljivo i povučeno. Nadate se da će se otvoriti ka vama. Prolazan kašalj.

LAV

Lako ste prevazišli manje finansijske poteškoće i sada nastavljate dalje u nove poslovne pobede. Moguće je da sa voljenom osobom planirate zajednički posao ili pored ljubavi postoji i interes koji vas vezuje. Ovo je povoljan dan za početak dijete.

DEVICA

Nepovoljan je dan za bilo kakve poslovne odluke ili promene. Potrudite se da ne napravite neku grešku. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i nadate se da ćete uz dovoljno ljubavi prevazići emotivnu krizu. Moguća je vrtoglavica.

[adsenseyu1]

VAGA

Nervozni ste i nesigurni povodom novih poslovnih projekata koji vas očekuju. Potreban vam je kraći predah od posla. Možete da očekujete da vam je voljena osoba maksimalno posvećena kao i da se možete osloniti na nju. Potrebno vam je više sna.

ŠKORPIJA

Ukoliko sarađujete sa nekim od pripadnika zemljanih znaova, možete da očekujete povoljnu situaciju za posao. Odnos sa voljenom osobom ne ide u pravcu u kom ste se nadali. Razmišljate da li je najbolje da ostanete samo prijatelji. Prijala bi vam masaža.

Foto-ilustracija: Pixabay

STRELAC

Nije povoljan trenutak da zatražite unapređenje, moguće je da vam vaše ideje neće biti odobrene. Distancirali ste se od voljene osobe, a ni sami ne znate iz kog razloga. Pokušajte da razgovarate o tome. Ukočeni ste i očekuju vas problemi sa kičmom.

JARAC

Dan je povoljan za pokretanje nekog formalnog ili sudskog procesa, pa možete da očekujete i brzo razrešenje. Smatrate da je voljena osoba preterano sitničava i da samim tim lako kvari lepe trenutke u vezi. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Zabrinuti ste za svoje polje finansija i smatrate da ste u teškoj situaciji. Ipak, rešenje će vam ubrzo doći. Ne osećate se dobro pored trenutnog partnera deluje vam da je sve postalo nekako izveštačeno i razmišljate o prekidu veze. Problemi zbog stresa.

RIBE

Nije povoljan trenutak da pokazujete svoje ideje u javnosti jer sada nećete dobiti dobre kritike i podršku. Možete da očekujete zanimljivu situaciju na polju ljubavi. Voljena osoba je rešila da se promeni zbog vas. Koža vam je osetljiva.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]