HOROSKOP ZA SUTRA (26. NOVEMBAR): Bikovi, dokle više s tim svađama? Strelčevi, ljubav i drugarstvo ne idu zajedno!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Očekuje vas prekid nekog poslovnog dogovora koji ste ranije sklopili. Dolaze vam drastične poslovne promene. Ukoliko ste panirali da stavite tačku na neku vezu, danas je veoma povoljan dan za to. Povedite računa o osetljivoj koži.

BIK

Moguća je promena radnog mesta ili se malo teže prilagođavate poslovnim okolnostima u kojima ste se našli. Svakodnevno se svađate sa voljenom osobom i to vam ne prija. Tražite izlaz iz svega toga. Pad imuniteta je naglašen, pa povedite računa.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati potrebu da neke stvari stavite na kocku, ali ipak ne iskušavajte sreću danas. Neočekivano dolazite do novog ljubavnog poznanstva sa osobom koa bi mogla biti nekako neobična i drugačija. Moguća je tahikardija pa povedite računa.

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

RAK

Donećete neke nepovratne odluke kada je u pitanju privatni posao. Velike promene vam dolaze. Planirate selidbu ili neke veće promene, nadate se da će voljena osoba biti uz vas bez obira na sve. Mogući su problemi sa organima za varenje.

LAV

Povedite računa danas, mogli biste da čujete neke vesti koje će vas iznenaditi. Nije povoljan dan za putovanja. Nekako nespretno priznajete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada, brzopleti ste. Mogući su problemi sa grlom.

[adsenseyu1]

DEVICA

Iznenadni troškovi vas mogu zabrinuti, ali nema potrebe da očajavate. Doćićete do finansijskih rešenja. Moguće je da vam je emotivna stabilnost poljuljana, ali je vama teško da to prihvatite kao činjenicu. Povedite računa o telesnoj težini.

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

VAGA

Skloni ste donošenju naglih i nepromišljenih odluka koje bi veoma negativno mogle da utiču na vaš posao. Razdražljivi ste i lako pokazujete emocije, nemate ni jednu kočnicu. Partner smatra da preterujete u nekim stvarima. Moguća je vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Moguće je da razmišljate o nekom putovanju u inostranstvo ili većim životnim promenama. Zamišljeni ste i pomalo odsutni, što može da zasmeta voljenoj osobi. Pokažite joj da ipak ne želite da je zanemarujete. Mogući su problemi sa stopalima i zglobovima.

[adsenseyu1]

STRELAC

Očekuje vas manja rasprava sa nekim od vaših saradnika. Nervozni ste i lako tu energiju prenosite na druge. Možete da očekujete prekid prijateljstva sa nekom osobom, jer ste spremni da joj priznate svoje emocije. Slabija cirkulacija.

JARAC

Moguće je da ćete ozbiljno razmišljati o promeni profesije. Ne možete da dočekate nova dešavanja na ovom planu. Ukoliko vaš partner ne bude pokazao da želi da vaš odnos napreduje, spremni ste da prekinete vezu sa njim. Prijala bi vam masaža.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Neočekivana ponuda za posao koja dolazi iz inostranstva vam se dopada. Spremni ste za poslovne pregovore! Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja želi neobaveznu vezu! Uživaćete u lepim trenucima sa njom. Povedite računa o svojoj jetri.

RIBE

Nije povoljan dan za finansijske promene, pozajmice ili bilo šta tog tipa. Najbolje bi bilo da se uzdržite od toga. Ljubomora koju osećate može da ugrozi odnos sa voljenom osobom. Nemojte to sebi da dopustite. Uznemireni ste i pod stresom.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, www.astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]