HOROSKOP ZA SUTRA (26. AVGUST): Lavovi, danas je za vas Dan D! Jarčevi, odlučite više šta želite! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Ukoliko budete bili sasvim otvoreni i direktni, mogli biste da kažete nešto što će povrediti nečiju sujetu. Izdvojite svoje vreme i posvetite više pažnje i nežnosti voljenoj osobi. Potrebno je da se zbližite. Bolovi u predelu vrata.

[adsenseyu6] BIKVeoma ste snalažljivi i lako prevazilazite sve poslovne komplikacije koje vam se nađu na putu. Upotrebite svoju kreativnost u odnosu sa voljenom osobom. Možete imati veoma zanimljiv dan ako joj budete pokazali svoje predloge. Potrebam vam je odmor.

BLIZANCI

Moguće je da vam nije jednostavno da u svakoj prilici pokažete da možete biti osoba od autoriteta. Nekada vas jednostavno ne shvataju dovoljno ozbiljno. Pokažite voljenoj osobi dovoljno razumevanja i imaćete pozitivan odnos. Izbegavajte cigarete.

RAK

Nećete se pokajati ako budete poslušali svoju intuiciju. Uradite onako kako vi osećate da je najbolje. Potrudite se da promenite način komuniciranja sa voljenom osobom. Potrebno je da oboje pokažete više smirenosti. Proverite svoju dioptriju.

LAV

Moguće je da ćete danas doneti konačnu odluku koja će biti veoma važna za vašu dalju profesionalnu budućnost. Mogući su veći problemi u komunikaciji sa voljenom osobom zbog ljubomore koju osećate. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

DEVICA

Ne želite da dopustite sebi da padnete pod bilo čiji uticaj. Negativnost koja dolazi od strane drugih ljudi neće preći na vas. Imate probleme u emotivnoj vezi jer nemate dovoljno poverenja u partnera, koji se zaista sumnjivo ponaša. Psihički ste preopterećeni.

VAGA

Pokušavate da pronađete novo rešenje za stari problem koji vas sve više opterećuje i muči. Partner vas dobro poznaje i ume da prepozna sva vaša raspoloženja. Nema potrebe da od njega skrivate zabrinutost zbog posla. Osetljivi sinusi.

ŠKORPIJA

Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti danas, jer će vam biti veoma korisne za poslovne odluke koje slede. Možete da očekujete veoma prijatan dan i lepe trenutke koje ćete doživeti u zagrljaju voljene osobe. Mogući problemi sa krvnom slikom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Nije preterano povoljan trenutak za novi kredit ili pozajmicu, pokušajte da pronađete drugačije rešenje. Moguće je da još uvek niste sasvim oprostili neke greške koje je vaš partner pravio u prošlosti. Izbegavajte preterano naprezanje.

JARAC

Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike, što vam predstavlja veliku kočnicu. Menjajte ljude kojima ste okruženi. Teško vam je da ostvarite stabilnost na emotivnom planu, jer ni sami niste sasvim sigurni šta tačno želite. Mogući problemi sa alergijama.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Bićete preopterećeni poslom i obavezama. Pod velikim ste pritiskom da sve obavite u zadatom roku. Moguće je da imate neke nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako oboje budete bili dovoljno smireni, rešićete ih. Nije preterano povoljan period.

tackice

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RIBE

Možete da očekujete srećne okolnosti na polju posla. Dolazi vam mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Teško vam je da donesete bilo kakvu odluku kada su u pitanu emocije, jer vas razum vuče na jednu, a srce na drugu stranu. Muči vas malaksalost.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)