HOROSKOP ZA SUTRA (25. OKTOBAR): Strelčevi, biće para! Blizanci, vi jednostavno uživate! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Potrudite se da održite obećanje koje ste dali svojim saradnicima. Jako je važno da ostanete čovek od reči. Upoznajete zanimljivu osobu koja je povezana sa inostranstvom. Očekuju vas veoma lepi zajednički trenuci. Osetljiv želudac.

BIK

Privremeno poboljšanje finansija vam dolazi kroz kredit ili manju pozajmicu od strane bliske osobe. Imate svoje dileme povodom toga da li treba otvoreno da priđete osobi koja vam se dopada ili ne. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Maksimalno ste posvećeni poslu. Veoma brzo i lako završavate sve obaveze koje ste imali u planu za danas. Partner vam pruža svoju pažnju, očekuje vas uživanje sa njim. Ako ste slobodni, imate veliku mogućnost izbora! Povedite računa o bubrezima.

RAK

Moguće je da se trenutno nalazite u veoma pasivnoj fazi u kojoj niste u dovoljnoj meri posvećeni poslu, pa i nema većih promena. Prija vam trenutni partner i njegova energija, planirate da se zadržite pored njega još neko vreme. Pad imuniteta.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Ne treba da brinete jer niko ne može ozbiljno ugroziti vašu poslovnu poziciju i ugled koji ste stekli na ovom planu. Zadovoljni ste situacijom sa voljenom osobom. Možete da očekujete i neko lepo iznenađenje sa njene strane. Čuvajte se prehlade.

DEVICA

Možete da očekujete da će vam se isplatiti odgovornost i posvećenost koju ste do sada pokazivali na poslovnom planu. Slobodno se prepustite svojim osećanjima. Nema potrebe da sputavate svoje emocije i ono što je prirodno. Zdravlje je sasvim dobro.

[adsenseyu1]

VAGA

Polako idete ka uspehu ali da biste realizovali sve što želite potrebno vam je dosta energije i vremena. Možete da očekujete da vam je voljena osoba maksimalno posvećena kao i da se možete osloniti na nju. Prijalo bi vam bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Dolaze pozitivni preokreti. Lako prevazilazite manje prepreke koje su se neočekivano pojavel na ovom polju. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja vam se dopada. Jedno drugome ćete lako priznati svoje emocije. Težak dan za hronične bolesnike.

STRELAC

Možete da očekujete poboljšanje finansija. U svakom slučaju, pred vama je veoma povoljan dan. Očekuju vas veoma strastveni trenuci sa voljenom osobom, možete da očekujete uživanje i blagostanje na svim poljima. Povedite računa o debelom crevu.

JARAC

Mogli biste da donesete neku pogrešnu odluku vezanu za posao jer trenutno nemate sve neophodne informacije. Verujete da možete da ojačate odnos sa voljenom osobom iako trenutno tako baš i ne izgled. Ipak, spremni ste da se borite! Problemi sa bubrezima.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati veliki broj poslovnih obaveza i da ćete najverovatnije ostati prekovremeno. Vaša nesigurnost je ustvari vaša najveća kočnica. Kada to prevaziđete otklonićete večinu problema. Moguć je pad imuniteta.

RIBE

Najbolje bi bilo da se oslanjate samo i isključivo na svoje znanje i umeće, a ne na faktor sreće ili neke druge stvari. Dolazite do novog emotivnog poznanstva sa osobom koja bi vam mogla biti veoma slična. Povedite računa o aritmijama.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /IZvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]