HOROSKOP ZA SUTRA (25. januar 2018.): Merkur je u Jarcu, Jupiter u Škorpiji! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Evo obilja energije za optimiste! Čak i teški pesimisti danas će videti u mnogo toga lepo i pozitivno, a lepe (Jupiter) vesti (Merkur) stizaće sa svih strana i u raznim oblicima, poput poruke, SMS, pisma… Budite i sami deo tog ciklusa, pošaljite nekom lepe misli, par reči, ulepšajte nekom dan i nastavite proces, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ovan

POSAO

Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.

LJUBAV

U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Bik

POSAO

Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitnu kombinaciju«, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.

LJUBAV

Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

https://www.dnevne.rs/aktuelno/3-najinteligentnija-horoskopska-znaka-oni-su-interesantni-pametni-i-veliki-su-emotivci

Blizanci

POSAO

Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.

LJUBAV

Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom

Rak

POSAO

Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere.

LJUBAV

Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav

POSAO

Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.

LJUBAV

Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.

LJUBAV

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.

ZDRAVLJE

Odlično

OTKRILA DETALJE SKANDALA: Nadu Topčagić tukao poznati pevač narodne muzike!

Vaga

POSAO

Iako osećate uznemirenost ostvarujete dobar odnos sa roditeljima, partnerom, prijateljima. Oni su vam neophodni kao lek za prevazilaženje stanja u kom se nalazite zato im dajte maksimum svog vremena.

LJUBAV

Pojačane podsvesne fenomene pokušajte da protumačite na ispravan način.

ZDRAVLJE

Izražena napetost.

 

Škorpija

POSAO

Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima.

LJUBAV

Sa odredjenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Strelac

POSAO

Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.

LJUBAV

Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću »zamenu« ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate

znak

Jarac

POSAO

Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere.

LJUBAV

Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj
dominaciji.

ZDRAVLJE

Previše ste napeti.

Vodolija

POSAO

Ponekad vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate
negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika.

LJUBAV

Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

 

Ribe

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.

LJUBAV

Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)