HOROSKOP ZA SUTRA (24. april 2018.): Mars u sekstilu s Jupiterom, dan za akciju, optimizam i uspeh koji zasigurno nakon uloženog truda dolazi na kraju (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Privlačićete pažnju drugi, a javiće se i simpatije ukoliko baš budete zasjali. U svakom slučaju prijateljstvom biće ispunjen ceo dan. I pozitivnom energijom iznad svega. Jupiter je retrogradan, a vi ispitajte kuda vas usmerava u prošlosti, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika. Pokušajte da izbegnete raspravu sa drugim Ribama. Očekujte poslovnu ponudu osobe sa kojom niste uvek bili u dobrim odnosima.

LJUBAV

Najbolje se osećate kada imate utisak da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete.

ZDRAVLJE

Prolazna nervoza.

Bik

POSAO

Imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosledni svojim ciljevima.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 21. april 2018. Ovan se zanosi pogrešnim idejama, Rak mora da prihvati kompromis, Škorpije čeka novi emotivni uzlet…

LJUBAV

Lako menjate emotivno interesovanje i to najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite onome što drugi traže.

ZDRAVLJE

Ojačajte imunitet i unosite što više vitamina.

ISPOVEST ŽENA KOJE SU RADILE NA JAHTAMA BOGATAŠA: Ceo dan na nogama, spavanje u kabinama gorim od ZATVORSKIH ĆELIJA i sve to za 3.500 evra mesečno

Blizanci

POSAO

Niko ne može da vas ubedi da grešite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Verovatno ćete uspeti da nađete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak vas motivišu u poslu.

LJUBAV.

Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanjima i koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE

Najviše bi vam prijala relaksacija…

Rak

POSAO

Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od poslovnih vizija. Sve dok imate jasnu predstavu o tome što želite da ostvarite, možete se nadati uspehu.

LJUBAV

Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 19. april 2018. Ovan uživa u ljubavi, Rakove očekuje interesantan poziv, Vaga se dvoumi, vodolija ispašta zbog brzopletosti…

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

zalazak

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav

POSAO

Intelektualne sposobnosti biće presudne u proceni dobre poslovne prilike koja će vam biti ponuđena. Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pružaju podršku.

LJUBAV

Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 31. mart 2018. Venera ulazi u Bika, Ovan prikriva osećanja, Rak mora da se rastereti, Škorpija mora da taktizira…

ZDRAVLJE

Važno je da održite dobar imunitet.

 

Devica

POSAO

U želji da ostvarite izuzetne poslovne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju.

Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.

LJUBAV.

Partnera zbunjujete emotivnim kontrastima u reakcijama, čestim promenama u mišljenju, kao i promenljivim raspoloženjem. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.

ZDRAVLJE

Pozitivno okruženje podstiče vaše raspoloženje…

 

Vaga

POSAO

Obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme.

LJUBAV

Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u društvu osobe koja vam prija.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 7. april 2018. Venera u trigonu sa Saturnom, Ovan oprezan na poslu, Rakove partner obasipa pažnjom, Škorpija nezadovoljna…

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

NASEO NA PREVARU: Aleksinčanin naručio telefon preko interneta – šokirao se kada je otvorio kutiju!

Škorpija

POSAO

Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite najjače adute koji su vam trenutno na raspolaganju. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.

LJUBAV

Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 13. april 2018. Ovan ima problema na poslu, Bik uspešan, Rak reaguje impulsivno, Škorpija sumnja u iskrenost partnera…

ZDRAVLJE

Bavite se sportom.

Strelac

POSAO

Ne želite da bilo ko menja vašu poslovnu orijentaciju niti da upravlja vašim planovima. Umete da ostvarite ono što želite bez obzira na različite komplikacije koje vas prate.

LJUBAV.

Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže.Međutim, ni sami ne znate pravac u kojem biste krenuli da rešavate probleme u vezi.

ZDRAVLJE

Poboljšajte fizičku kondiciju…

bicikl

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

POSAO

Jasno vam je da ponekad u važnim situacijama ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad uvek donose bolje rezultate.

LJUBAV

Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniše besprekorno, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 10. april 2018. Ovan sumnjičav, Bik se hladi, Rak želi više nego što može, Škorpija ne skida osmeh s lica

ZDRAVLJE

Opterećeni ste.

MARIJANA IZ ŠAPCA ZARADI 1.500 NA ULOŽENIH 500: Evo koju radnju je otvorila, a kaže da je za početak dovoljno uložiti 700 evra!

Vodolija

POSAO

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli. Jedna Škorpija predložiće vam nastavak saradnje.

LJUBAV

Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu. Ali, budite oprezni i pokušajte da ne mešate posao i emocije.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 23 april 2018. Ovan da se pazi raka i jarca, Rak pun loše energije Škorpijama stres na poslu…

ZDRAVLJE

Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

Ribe

POSAO

Nalazite se na početku novog posla koji bi mogao da bude i te kako uspešan. Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum.

LJUBAV.

Ponekad imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije.

ZDRAVLJE

U ovom periodu je najvažnije da uskladite misli i osećanja.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: piše današnji dnevni horoskop)