HOROSKOP ZA SUTRA 23. SEPTEMBAR: Blizanci, bez žurbe sa odlukama! Device, čeka vas interesantna ljubavna ponuda!

plavo

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Možete da očekujete manje komplikacije ako se bavite privatnim poslom. Ne ide vam baš sve onako kako ste zamislili. Dopada vam se osoba koja je veoma popularna u društvu i kojoj nije baš lako prići. Ipak, nećete odustati. Manji problemi sa bešikom su mogući.

BIK

Možete da očekujete manji uspeh na poslovnom putovanju. Sve okolnosti vam idu u prilog. Otvoreno pokazujete svoje emocije voljenoj osobi i tako joj stavljate do znanja da ćete zauvek biti uz nju, bez obzira na sve. Osetljiva pluća.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete manje troškove tokom današnjeg dana kao i priliku da platite neke dugove iz prošlosti. Iznenada dolazi do konflikta između vas i voljene osobe. Deluje vam da ste napravili grešku zbog banalnosti. Mogući problemi sa stomakom.

RAK

Obavite najosnovnije poslovne zadatke i nemojte da komplikujete previše, dan nije preterano povoljan. Možete da očekujete buđenje novih emocija prema jednoj osobi koju ste nedavno upoznali. Dolaze zanimljive promene. Proverite svoju dioptriju.

LAV

Najpovoljniji deo dana dolazi tokom jutra pa je najbolje da se tada maksimalno posvetite svom poslu. Voljena osoba ima poverenja u vas i želi da vam poveri svoje najdublje i najskrivenije tajne. Problemi sa nesanicom su mogući.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Podršku saradnika ćete dobiti, tako da budite bez brige. Uzvraćena vam je kolegijalnost koju ste pokazali. Dolazi vam zanimljivo poznanstvo preko neke društvene mreže ili na neki veoma neobičan način. Prolazna nervoza, potrudite se da se opustite.

VAGA

Možete da očekujete priliku da značajno poboljšate svoju zaradu i da impresioniate svoje nadređene. Očekuje vas prilika da uživate u ljubavi i strastima sa voljenom osobom, pred vama su jako lepi zajednički trenuci. Moguća je ukočenost.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Rešili ste dileme koje ste imali i sada sigurno koračate u nove poslovne pobede! Niste zainteresovani za ozbiljne ljubavne priče, tragate za uzbuđenjima. Prijaju vam česte promene i neobavezne veze. Povedite računa o svojoj ishrani.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Možete biti sasvim opušteni kada je u pitanju polje finansija, dopuštate sebi malo veći trošak u kupoviini. Potrudićete se da na duže staze zadržite pozitivan odnos sa voljenom osobom. Stalo vam je do vaše veze. Redovno proveravajte krvni pritisak.

JARAC

Nije povoljan period za veća ulaganja. Nije preporučljivo da trošite sada previše novca na bilo šta. Niste sigurni šta da očekujete od voljene osobe. Deluje vam da ona želi isto što i vi, a takvo osećanje vam stvara kočnicu. Povedite računa o unosu tečnosti.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao. Nema potrebe da budete u dilemi, povucite potez koji vam se najviše isplati. Potrudite se da svom partneru sve iskreno kažete, jedino na taj način možete rešiti njegove nedoumice. Otežano disanje.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Trebali biste da promenire organizaciju svog posla ako planirate da ostvarite malo veći uspeh od trenutnog. Došlo je do kraja određene emotivne veze i iz nekog razloga osećate olakšanje. Sada ste slobodni da nađete svoju ljubav. Moguća prolazna prehlada.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]