HOROSKOP ZA SUTRA (23. AVGUST): Blizanci, baš vam se spava! Rakovi, gasi se ljubavna vatra! (ASTROLOGIJA)

svet

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Ostavljate utisak misteriozne osobe koja nešto prikriva. Takva situacija vam baš i ne ide u prilog. Imaćete mogućnost za tajnu vezu sa osobom koja bi mogla biti zauzeta ili pred prekidom neke veze ili braka. Povedite računa o bolovima u grlu.

[adsenseyu1]

BIK

Finansije će vam biti generalno stabilne, pa nema razloga da brinete. Danas sve protiče sasvim mirno. Nadate se da će voljena osoba da vam pruži istu dozu pažnje i ljubavi koju ste pružili vi njoj. Uživaćete u lepom danu. Prilično ste ukočeni.

Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Moguće je da ćete se danas baviti samo osnovnim obavezama i da se nećete previše udubljivati u svoj posao. Maksimalno ste posvećeni dešavanjima na emotivnom planu. Potrebna vam je pažnja i ljubav od strane voljene osobe. Pospanost tokom celog dana.

RAK

Uz pomoć svojih saradnika ćete uspeti da ostvarite pomak na poslu. Dan je sasvim povoljan i za nove projekte. Moguće je da ste počeli da menjate mišljenje o voljenoj osobi iz nekog razloga. Niste više toliko zaljubljeni. Podložni ste stresu.

[adsenseyu1]

LAV

Bićete u prilici da poboljšate komunikaciju sa svojim saradnicima i da prevaziđete neke konflikte iz prošlosti. Stabilni ste na ovom planu i zadovoljni ste. Nemate nameru da pravite bilo kakve drastične promene. Odlično se osećate!

Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Možete da očekujete sasvim solidnu komunikaciju sa svojim nadređenima. Pokazali ste da ste odgovorni i vredni. Niste preterano posvećeni emotivnim dešavanjima, pa samim tim i nema većih promena na ovom planu. Hronični problemi sa migrenom.

VAGA

Može vam se pružiti prilika da sarađujete sa inostranstvom. Povoljan je period i ako učite strane jezike. Veoma ste šarmantni i lako osvajate… Možete da očekujete da će se više njih boriti za vašu pažnju i naklonost. Respiratorne infekcije.

ŠKORPIJA

Nemate nikakve probleme kada je u pitanju polje vaših finansija. Možete da očekujete veoma pozitivan dan. Potrebno vam je više slobode u trenutnoj vezi. Imate utisak da je partner preterano ljubomoran i to vam smeta. Potrebno vam je opuštanje.

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Ne želite da dopustite bilo kome da se meša u poslovne odluke koje bi vi trebalo da donesete. Želite da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se dopada pa kud puklo da puklo! Ne možete više da izdržite. Osetljiva kolena i zglobovi.

JARAC

Prihvatate svu pomoć i podršku koju možete da dobijete. Trenutno ne možete sami da obavite neophodnu količinu posla. Bićete veoma pozitivno iznenađeni pozivom od strane osobe sa kojom flertujete već neko vreme. Smanjite nervozu, relaksirajte se.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Smatrate da neke stvari još nisu razjašnjene i to vas sprečava da poslovnu situaciju sagledate iz realnog ugla. Potrebno je da malo usporite sa svojim očekivanjima inače će partner imati utisak da ga pritiskate. Bez većih problema.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Moguće je da ćete razraditi neke stare poslovne ideje. Dolazite do većeg uspeha zahvaljujući svom trudu. Pokažite partneru šta vam je potrebno sa njegove strane i kako se tačno osećate. On to ne može znati unapred. Smetaju vam cigarete i duvanski dim.

(Dnevne.rs /Izvor: Ruža Ružanović, Telegraf)