HOROSKOP ZA SUTRA (22. SEPTEMBAR): Bikovi, ne slušajte tračeve! Strelčevi, danas ćete rešiti sve probleme!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

U poslovnom okruženju nije baš sve idealno. Očekuje vas prilično napeta atmosfera puna tenzije. Raspoloženje vam je promenljivo, pa tako i emocije. Niste više sigurni u svoje interesovanje prema jednoj osobi koja vas je privlačila. Dobro se osećate.

BIK

Najbolje bi bilo da se maksimalno fokusirate na svoj posao i da ostavite po strani glasine i tračeve. Iako želite promene na ljubavnom planu, jednostavno još uvek niste naišli na osobu koja vam odgovara. Biće vam potrebno neko vreme za to. Moguća je nesanica.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Povedite računa da ne stvorite sebi probleme na poslovnom planu zbog toga što zapostavljate neke svoje obaveze. Imate potrebu da voljenoj osobi pokažete svoju najbolju stranu i da je oduševite lepim iznenađenjem. Infekcije disajnih puteva.

RAK

Poslovne okolnosti se polako okreću u vašu korist. Možete da očekujete da ćete postepeno napredovati. Počinjete da primećujete osobu koja vam se već neko vreme suptilno udvara i divi. Zahuktava se komunikacija sa njom. Mogući su problemi sa mučninom.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

LAV

Možete imati manje probleme sa nekom osobom iz radnog okruženja ako ne budete poveli računa o svom ponašanju. Moguće je da vam se javljaju određeni strahovi i sumnje u vezi voljene osobe što vas dodatno zbunjuje. Skloni ste prehladi.

DEVICA

Nije preterano povoljan dan za nove poslovne odluke i promene, pa je najbolje da sačekate. Doneli ste ispravnu odluku i prekinuli vezu kojom jednostavno niste bili zadovoljni. Možete da očekujete nova poznanstva! Mogući problemi sa donjim delom stomaka.

[adsenseyu1]

VAGA

Veoma ste snalažljivi i možete da izvučete korist za sebe i iz nekih veoma neugodnih situacija. Možete doći do novog zanimljivog poznanstva sa osobom koja je vaša sušta suprotnost. Privlačnost je jaka. Problemi sa varenjem su mogući.

ŠKORPIJA

Trudite se da pomognete svojim saradnicima da steknu nova iskustva i da nauče nešto od vas. Možete da očekujete zanimljive kontakte sa osobama suprotnog pola. Veoma ste aktivni na polju flerta i to vam popravlja raspoloženje. Krvni pritisak vam oscilira.

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Postepeno dolazite do rešenja za probleme koji su vas mučili na polju finansija. Moguće je da ste nekim svojim gestom iz ponosa povredili partnera. Sada je vreme da razmislite o tome da priznate svoju grešku. Osetljiv urinarni trakt.

JARAC

Možete veoma lako prekinuti posao kojim niste zadovoljni. Nema potrebe da trpite bilo šta što vam ne odgovara. Možete da očekujete promene na polju emocija! Konačno se pojavljuje osoba koja će razbuktati vaše strasti! Povedite računa o bubrezima.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Imaćete mnogo poslovnih obaveza. Moguće je da ćete ostati duže na radnom mestu kako biste uspeli sve da postignete. Niste preterano posvećeni voljenoj osobi jer ste preumorni zbog posla. Otvoreno će pokazati da joj to smeta. Proverite krvnu sliku.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Možete da očekujete rešenje za neki problem na poslovnom planu. Dolazi vam značajna šansa za uspeh. Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi. Delujete veoma zaštitnički prema njoj, a ona u tome uživa. Čuvajte svoje srce i krvne sudove.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]